Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg  

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Moore DRV groeit flink in Zuid-Holland door aansluiting Ruitenburg  

Moore DRV maakt bekend dat Ruitenburg  adviseurs & accountants zich bij haar aansluit. Daarmee versterkt Moore DRV haar positie in de provincie Zuid-Holland. Ruitenburg (300 medewerkers) is gevestigd in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis. Begin dit jaar werd met de aansluiting van Rijkse de positie in Zeeland verstevigd.  

Het is waarschijnlijk niet de laatste aansluiting dit jaar. ‘We zien veel mogelijkheden om onze waarde voor ondernemers in de echte economie en voor onze mensen verder te verhogen. Daarvoor is groei naar een top-10 positie in de sector nodig’, zegt Marco Utermark, voorzitter raad van bestuur van Moore DRV. ‘We willen toonaangevend blijven in Zuidwest-Nederland, vooral als werkgever. Immers, al onze ambities staan of vallen met voldoende, goed gekwalificeerde, ondernemende mensen. Het behoud van onze cultuur en onze kernwaarden, en het bieden van bijzondere ontwikkelingsmogelijkheden zijn dan ook absolute voorwaarden voor groei.’  

De lat gaat omhoog  

‘Wij en ook de bestuurders van Ruitenburg  zien dat ondernemers in de echte economie voor extra uitdagingen komen te staan. In het afleggen van rekening en verantwoording zoals op het gebied van duurzaamheid, fraude en andere risico’s. Ondernemers investeren zelf in kennis en bijvoorbeeld AI en robotisering, waardoor de vraag aan ons uitdagender en interessanter wordt. Familiebedrijven willen internationaal groeien. Voor ons zijn die ontwikkelingen razend interessant. Ze leggen de lat voor ons hoger en bieden volop ontwikkelingskansen voor onze mensen. Daarom willen we versneld meer investeren in bredere en meer specialistische dienstverlening en in de ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers dan we de afgelopen jaren al hebben gedaan.’  

De voordelen voor de partijen  

De ruimere ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers samen met de mensgerichte cultuur waren voor Ruitenburg de belangrijkste redenen om aan te sluiten bij Moore DRV. Ruitenburg koos daarbij voor Moore DRV met name vanwege de culturele match tussen beide organisaties en de kracht in personeelswerving. Ook de specialistenteams en het netwerk Moore Global geven Ruitenburg nieuwe mogelijkheden om meer betekenis te hebben voor cliënten. ‘We zijn al jaren op zoek naar de juiste partner om de kansen op de uitdagende arbeidsmarkt mee te realiseren. We zijn blij dat we deze partner hebben gevonden’, aldus Jan-Pieter Bood (bestuursvoorzitter Ruitenburg). Moore DRV is blij met de versterking die het kantoor meebrengt, onder meer door de kennis van het ondernemingsrecht van Ruitenburg.    

Groei  

Moore DRV groeide de afgelopen jaren autonoom en door aansluitingen. De meest recente aansluitingen zijn die van Trivent (Midden- en Oost-Brabant) in 2023 en Rijkse (Zeeland en Barendrecht) per 1 januari van dit jaar. Daarmee kwam het aantal medewerkers op 1.000 en het aantal vestigingen op 13. De aansluiting die vandaag bekend is gemaakt leidt tot een groei tot 1.300 medewerkers en 17 vestigingen. De maatschap Moore DRV neemt toe van 35 naar 50 partners.  

   De omzetprognose voor Moore DRV in 2024 is € 110 miljoen, exclusief de aansluiting die vandaag bekend is

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement