Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Ontspannen tafelen bij restaurant Het Packhuys

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Met hun unieke locatie aan de Middelburgse jachthaven, worden gasten uitgebreid verwend in historische sferen. Al vijf jaar op rij creëren Kim en Mirjam een prettige sfeer en beleving voor hun gasten.

Kim en Mirjam van der Hiele zijn in 2018 samen de uitdaging aangegaan om het restaurant een nieuw en fris leven in te blazen. Toen de gelegenheid zich voordeed om het restaurant over te nemen, ontwikkelden ze een restaurant waarbij alles om de juiste prijs en kwaliteitverhouding draait, maar ook wat de natuur ten goede komt. Kim komt uit een echte ondernemersfamilie en weet als chef-kok zijn weg maar al te goed te vinden in de keuken, daarnaast zorgt gastvrouw Mirjam ervoor dat de gasten aan niets ontbreken.

Het Packhuys is een ruim, niet al te groot, maar vooral knus restaurant met ruim 40 binnen zitplaatsen. Het historische pakhuispand bevat een eeuwen oude balkenplafond dat een ware toevoeging is aan de sfeer en de beleving van het diner.

Wereldse gerechten in de Zeeuwse keuken
Bij een bezoek aan Het Packhuys heb je de keuze uit verschillende gerechten uit de Franse, de Nederlandse, maar ook de Oosterse keuken. Een echte aanrader is het maximaal 7-gangen tasting menu. Een menu waarbij vis-, vlees- en vegetarische gerechten geserveerd worden. Bovendien is het wijnarrangement zeker aan te raden om de smaakvolle beleving compleet te maken. Eigenaren Kim en Mirjam, streven er dan ook voor dat de smaakvolle gerechten met zorg en passie worden bereid. Ieder gerecht wordt uitsluitend met verse ingrediënten bereid in eigen keuken. Ze zijn dan ook trots op het feit dat ze alles zelf maken, vanaf de basis af aan. Daarnaast werken ze met zoveel mogelijk lokale leveranciers, biologische producten en wildpluk om de juiste smaak en kwaliteit te creëren.

Met hun unieke locatie aan de Middelburgse jachthaven, is Het Packhuys, zeker bezoek waardig. Vind meer informatie over restaurant Het Packhuys via www.hetpackhuys.nl.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement