Holland Datacenters opent 22 maart haar deur

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Duurzame toekomst van datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving Vrijdag 22 maart 2024

Hoe werken we samen aan een toekomstbestendige digitale infrastructuur? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor datacenters? Laat je op vrijdag 22 maart 2024 informeren en inspireren tijdens het event De duurzame toekomst van datacenters in de voormalige NAVOatoombunker in Kloetinge. We zoomen in op de cruciale rol van onze digitale infrastructuur op de Nederlandse economie. Experts als Pieter Cobelens, Stijn Grove en Jaco Zoetewij delen hun ervaringen en kennis.

"Datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving.”

Eric van Scherpenzeel directeur Holland Datacenters B.V.

Goed voorbereid op de digitale toekomst

Stijn Grove van Ducht Data Center Association (DDA) en Jaco Zoetewij van Vastbouw laten zien dat investeren in lokale datacenters, toegevoegde waarde heeft voor de regio. Tijdens de presentatie door Pieter Cobelens zal iedereen bewust worden gemaakt van risico’s en uitdagingen van de digitale globalisering

“Zonder datacenters is toekomstige economische groei niet mogelijk.”

Stijn Grove directeur van de Dutch Datacenter Association (DDA)

Economisch belang digitale infrastructuur'

Onze digitale infrastructuur is een belangrijk fundament voor onze economie en samenleving. Nederland hoort al jaren bij de internationale kopgroep op het gebied van veilige, betrouwbare, hoogwaardige en toegankelijke digitale infrastructuur. Begin 2024 publiceert de minister van Economische Zaken en Klimaat ‘De staat van de Digitale Infrastructuur’, onderdeel van de Strategie Digitale Economie. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat pleit om te blijven investeren in datacenters, cloud en zeekabels: “Het is een sterk samenhangend ecosysteem dat een integrale aanpak vereist.”

Netwerken in de historische bunker

Naast het delen van kennis en ervaringen, bieden we een exclusieve rondleiding door de voormalige NAVO-atoombunker. Sluit de dag af met een netwerkborrel, een perfecte gelegenheid voor verdieping en het delen van inzichten.

Event: Duurzame toekomst van datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving

Vrijdag 22 maart 2024 14:00 uur – 18:00 uur

Holland Datacenters, Kloetinge

Aanmelden: www.hollanddatacenters.nl/cyberevent-2024

Holland Data Centers

Holland Datacenters is een volwaardig datacenter 2N ( dat energie-efficiënt operationeel is, biedt schaalbare colocatie en hostingopties, met 24/7 monitoring om uw uptime te waarborgen. Holland Datacenters is een volledig Nederlandse onderneming.

Sprekers

Pieter Cobelens – Defensie en Cyber Security

De voormalige generaal-majoor van de Nederlandse krijgsmacht, Pieter Cobelens, vervulde de rol van directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) tussen 2006 en 2011. Hij staat nu bekend als expert op het gebied van inlichtingen, veiligheid en cyber security in het particuliere domein. Laat je inspireren door zijn persoonlijke missie: Nederland cyber technisch veilig krijgen op eigen ‘Nederlandse’ kracht.

Stijn Grove - Goed voorbereid op de digitale toekomst

“Zonder datacenters is toekomstige economische groei niet mogelijk. “Stijn Grove staat als directeur van de Dutch Datacenter Association (DDA) vooraan in de wereld van datacentra en Cloud technologie. De DDA focust op thema's als duurzaamheid, energie-efficiëntie en de aandrijving van de digitale economie. Hoor meer over hoe DDA de economische groei van overheid, media en samenleving versterkt.

Jaco Zoeteweij - Waarom investeren in lokale datacenters

Als CFO van de Vastbouw Groep en tegelijkertijd aandeelhouder en gebruiker van Holland Datacenters, biedt Jaco Zoeteweij een unieke kijk op zijn besluitvormingsproces. Ontdek waarom zij investeren in een lokaal Nederlands datacenter en hoe dit in de praktijk waarde toevoegt voor hen als projectontwikkelaar en bouwbedrijf.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement