Auto van de week

Renault Clio 1.0 TCe Intens

2020
101pk (74KW)
Handgeschakeld
27790 km
Benzine
Hatchback

€ 16945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Regt door Zee - Station Vlissingen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Oké, dit keer geen lunchplek maar een heerlijke plek om een goede avond door te brengen. We stellen u graag voor aan nieuwkomer 'Regt door Zee'. De oude stationsrestauratie in Vlissingen heeft een complete metamorfose ondergaan. Door een compleet nieuw gevormd team met chef-kok Rik de Regt worden vanaf vorige week heerlijke gerechten van vis en schelpdieren geserveerd, alles vers uit Zeeland en op een unieke en verrassende wijze bereid, waarbij dit goede herinneringen zal oproepen bij vele Zeeuwen. Op deze wijze wordt de nieuwe naam “Regt door Zee” eer aangedaan. Maar ook voor een vlees- of vegetarisch gerecht kunt u terecht bij Regt door Zee. Op deze wijze is “Regt door Zee” een unieke aanvulling op het culinaire aanbod in Vlissingen en omstreken.

De 19-jarige Chef-kok Rik de Regt vertelt over zijn ambities. “We nodigen iedereen uit om kennis te komen maken met waar Regt door Zee voor staat: pure, wereldse gerechten met Franse en oosterse invloeden, die veelal bereid worden met streekproducten. Door het jaar heen passen we de kaart aan en gaan we mee met het lopende seizoen. Zo waarborgen we de beschikbaarheid en de kwaliteit van onze verse producten. De locatie op het Station in Vlissingen is echt uniek. De oude stationshal in het monumentale pand biedt veel sfeer. Het nostalgische gevoel van vroeger brengen we helemaal terug in een nieuw eigentijds concept tegen een betaalbare prijs”.

In aanvang richten we ons op het diner, maar de locatie leent zich er ook uitstekend voor om er een feest te houden. En schijnt de zon, dan plof je neer op het grote terras.

Nieuwsgierig geworden? Wees welkom in ons nieuwe restaurant!

Voor meer informatie en reserveringen: www.regt-door-zee.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement