Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

J'ai soif. Zo zeg je “Ik heb dorst” in het Frans. Maar in Vlissingen denkt men aan het gezellige restaurant Café Soif, gelegen aan het Bellamypark. Een plek waar Annika en Martijn zich 22 jaar geleden al op hun plek voelde door de sfeervolle entourage van het Kunstenaarscafé.

Annika en Martijn kwamen graag bij Soif na een lange dag werken. Martijn is kok van origine en had de gezamenlijke droom met Annika om een eigen horeca bedrijf te runnen. Toen de gelegenheid zich voordeed om het over te nemen, creëerden ze een café met eetgelegenheid waarbij de gevestigde naam Soif werd behouden.

Eigenaresse Annika en bedrijfsleider Helene zorgen ervoor dat Soif altijd een stapje meer doet. Je kan hier namelijk al vroeg terecht voor een overheerlijke cappuccino, bereid met koe- of havermelk. Heb je al trek? De gehele dag door kun je de keuze maken uit een ruim assortiment aan smaakvolle lunchgerechten, lekkere borrelhapjes of kiezen voor een goed diner. Ook op de late uurtjes op de dag is het hier gezellig. Soif streeft naar kwaliteit en vernieuwing. De cocktailkaart laten je ogen wel twee keer knipperen!

Wat maakt Soif zo speciaal?!

Een echte specialiteit zijn de mosselen die ze bereiden op 3 verschillende wijzen, namelijk op de Franse wijze, de Spaanse en klassieke.

Trouwens, deze zomer heeft Soif een nieuwe kaart! Je kunt dan genieten van overheerlijke lunchgerechten zoals toast met avocado, een gepocheerd eitje en rijk belegd met gerookte zalm. Klinkt dat niet overheerlijk?!

Annika en Helene deelde nog een paar leuk nieuwtjes. In samenwerking met de andere ondernemers van het Bellamypark zijn ze druk bezig met het organiseren van kleinschalige evenementen. Er staan ons gezellige activiteiten voor zowel jong als oud te wachten…

Vanaf zaterdag 18 februari het gehele terras van Soif weer op het Bellamypark. Laat de zon maar komen!

 

 

 

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement