Stichting Zeeuwse Wensambulance

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Onze stichting bestaat sinds november 2022 en bestaat volledig uit Zeeuwse vrijwilligers (bestuur, verplegers, chauffeurs en handlangers). Zeeuwen voor Zeeuwen uit de hele provincie om een laatste wens in vervulling te laten gaan.

WAT IS JOUW LAATSTE WENS?

Veel mensen die bedlegerig, ernstig ziek of ongeneeslijk ziek zijn, hebben vaak nog 1 laatste wens. Nog één keer naar hun ouderlijk huis, voor de laatste keer naar een concert of nog één keer de zee zien. Hoe maak je zo’n wens, groot of klein, werkelijkheid?

Stichting Zeeuwse WensAmbulance maakt wensen werkelijkheid. Met een team van enthousiaste vrijwilligers wordt betrokkene die dag begeleid. De ambulance is uitgerust met een comfortabele brancard en natuurlijk mogen er 1 á 2 familieleden mee in de ambulance. Zo staan we met passend vervoer klaar voor elke rit. Het vervoer is dan ook kosteloos, zodat hij of zij die laatste wens werkelijkheid ziet worden. 

STEUN ONS VANDAAG NOG

Wil jij als bedrijf of particulier het verschil maken? Steun ons dan in ons werk. Want niet alleen het harde werk van onze vrijwilligers, maar ook de financiële steun hoe groot of klein dan ook, tovert die onvergetelijke glimlach op het gezicht van de betrokkene. We hopen dat het Zeeuwse bedrijfsleven ons ook blijft steunen, want alleen dan kunnen we dit werk blijven doen. Er zijn diverse opties mogelijk uiteraard en onze stichting heeft de ANBI-status.

Neem voor meer info contact met ons op via info@zeeuwsewensambulance.nl en/of kijk op onze website www.zeeuwsewensambulance.nl.

HARTELIJK DANK op voorhand namens iedereen bij de stichting Zeeuwse Wensambulance en vooral natuurlijk namens de wensvragers!

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement