Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Ontdek en benut talenten in 3 stappen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

“Bekijk het filmpje van Courtney Hadwin maar eens”, begint Karin. “Dit is precies waar het om draait. Courtney is een ontzettend verlegen meisje dat tijdens een talentenjacht de kans krijgt om haar zangtalent te tonen. De verwachtingen zijn vooraf behoorlijk laag gespannen. Haar lichaamstaal en fluisterstemmetje beloven niet veel goeds. Tot de muziek aangaat. Courtney rockt! Dit verlegen meisje blijkt een waar natuurtalent en podiumbeest te zijn.

De moraal van het verhaal: als je het talent van jouw medewerkers niet aanspreekt, zul je nooit verder komen dan wat je nu van ze ziet, kent en krijgt. Jouw medewerkers zijn vaak tot veel meer in staat dan je denkt. Vind hun talent en ze worden van grotere waarde voor je bedrijf en ervaren veel meer werkplezier.

Stap 1

Ga op zoek naar de talenten die in jouw organisatie verborgen zitten. Ze zitten vaak goed verstopt. Courtney wist dat ze kon zingen, maar jouw medewerkers weten misschien helemaal niet dat ze iets bijzonders kunnen. Totdat ze de kans krijgen om het te laten zien.

Talenten kun je bovenhalen met een persoonlijkheidstest. Met de juiste test ontdek je de kenmerken en competenties van jouw medewerkers. Zelf maak ik gebruik van de Keys-test en de HBM Act®-test. Twee bijzonder korte, maar krachtige tests die in mijn ogen de meest waardevolle inzichten geven.

Stap 2

Na het ontdekken, komt het benutten. Het lastige is, iedereen heeft meestal al een bepaalde functie en de rollen in een team zijn vaak al lang geleden verdeeld of ontstaan. Hoe breng je daar verandering in? Hoe zorg je dat iedereen zijn talent kan benutten? Bij LEV hebben we daar een speciaal programma voor: LEV Performanceverbetering. Ik leg je graag een keer uit hoe het werkt.

Oh ja, stap 3

Oh, en nog één ding: met de SLIM-subsidie, aan te vragen van 1 t/m 30 september, kun je zo’n programma tot wel 80% vergoed krijgen.”

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement