Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Tilly Rose in Vlissingen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

De Oude Markt is een gerenoveerd pleintje in het centrum van Vlissingen, tussen de St. Jacobskerk en winkelcentrum De Fonteyne. Het pleintje deed in het verre verleden dienst als begraafplaats. Daarvan is tegenwoordig niets meer te merken. In een opvallend, mintkleurig pand vind je lunchroom Tilly Rose. Hier ontvangt Michelle - van origine Engelse- je met de lekkerste taarten, sandwiches, high teas en natuurlijk scones met de echte (!) Cornisch clotted cream.

De Engelse komaf van Michelle is niet alleen terug te vinden op de kaart, maar ook in het interieur. Zelf spreekt ze over ‘vrouwentuttig roze’ en ‘tierelantijnen’. Een goed verstaander hoort dat het hier gezelligheid troef is en dat alleen de sfeer en ambiance er al voor zorgen dat je hier graag nog een keer binnenstapt. Dat blijkt ook wel. De gasten vormen een gezellige mengelmoes van echte Vlissingers, vaste gasten en toeristen die vallen voor het historische pand. Hier wil je gewoon een keer binnen kijken!

Proef de echte scones
Hoe lunchen we? Met zo’n gastvrouw kun je eigenlijk niet om de scones met de clotted cream heen. Die vette, lobbige slagroom haalt Michelle rechtstreeks uit Cornwall. Eerlijk gezegd, pas als je deze proeft, begrijp je dat alle alternatieven daar niet aan kunnen tippen. Het is niet voor niets onze favoriet! Maar natuurlijk staat er zoveel meer op de kaart. Dagelijks bakken Michelle en haar team zeker acht verschillende soorten taart. De Mon Chou taart met kersen is een heerlijke bekende, evenals de appel crumble. Troostrijke taarten of zoals we tegenwoordig noemen ‘comfort food’. Hoewel de kaart regelmatig wisselt, zullen de vers gemaakte eiersalade en eigengemaakte tonijnslade nooit het veld ruimen. Daarvoor hebben deze klassiekers inmiddels teveel fans.

High Tea
Wie echt wil uitpakken met vriendinnen -en vooruit: vrienden- kiest natuurlijk voor een echte Engelse high tea. Neem de tijd, want reken maar: dit wordt smullen! Heb je de High tea liever aan huis? Ook dat kan! Tilly Rose pimpt je huis zodanig dat je zelf alleen nog thee moet schenken!

www.tillyrose.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement