Vers van de pers Lunchplek van de week

Auto van de week

Renault Twingo 0.9 TCe Dynamique Automaat

2016
90pk (66KW)
Automaat
8683 km
Benzine
Hatchback

€ 11945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Voor Le Poirier blijf je graag iets langer

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Burgh-Haamstede voelt altijd een klein beetje als vakantie, ook al ben je er voor een korte zakelijke afspraak. De duinen, het bos en natuurlijk de toeristen zorgen voor een natuurlijke ontspanning. Hier kan het bovenste knoopje even los. Ben je hier, dan blijf je dus liever ook graag wat langer. Gelukkig kan dat bij het nieuwe Boutique Hotel Ter Zand - Hotels by Sheetz aan de Hogeweg. Nee, je hoeft niet direct een hotelkamer of gardensuite te boeken om te proeven van de gastvrijheid van dit fraaie hotel. Restaurant Le Poirier is open voor iedereen die zich graag culinair laat verrassen.

De naam Le Poirier verwijst naar de perenbomen die hier van oudsher stonden. Peer is daarmee een belangrijk ‘leitmotiv’ in de keuken. Wie aandachtig kijkt, vindt regelmatig iets van peer of peertonen terug op de kaart. Die kaart wordt samengesteld door een topteam. De keukenbrigade staat onder leiding van chef-kok Bas van Venrooij. Hij werd opgeleid door de Franse sterrenchef Alain Ducasse en de alom gerespecteerde Joop Braakhekke. Zijn souschef is Terence van Lenten, die eerder kookte bij sterrenrestaurant Wolfslaar. Inderdaad, de lat ligt hier hoog, de ambities reiken ver. Maar nadrukkelijk met oog voor iedere eter. Of je nu graag snel wilt lunchen of de tijd hebt om lekker lang culinair te tafelen. Hier voel je je welkom! Daarmee is dit de plek om een deal te sluiten of te bezegelen.

Echt iets te vieren? Kies dan voor de champagne van het relatief kleine champagnehuis Ayala. Uitnodigend, expressief en fruitig met een heerlijk lange afdronk. Wil je graag ook iets eten? Kies dan voor een gerecht van de wisselende lunchkaart. Onze aanraders? De salade Black pepper rund of garnaal en de traditionele Clubsandwich. Is het vrijdagmiddag en hoef je niet meer terug naar kantoor? Vraag dan om de kaart met borrel bites en bestel een goed glas wijn. Met wat oesters uit het Grevelingenmeer en de Oosterse ribfingers ga je gegarandeerd goed gehumeurd het weekend in.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement