Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Weids Zierikzee trekt veel belangstelling

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

AM Zeeland, de ontwikkelaar van Weids Zierikzee, verraste vorige week haar kopers en eigenlijk de gehele vastgoedmarkt met de aankondiging van de start bouw. Anne de Winter van AM Zeeland: “Natuurlijk merken wij ook dat het wat stroever gaat, maar over het algemeen merken we dat de combinatie van ons woningaanbod en de aantrekkingskracht van Zierikzee ideaal zijn. We verwelkomen een aantal kopers die nu al op het eiland wonen, maar het merendeel van de kopers komt uit het land”.

Verkopend makelaar Niels Wisse van Sinke Komejan Makelaars vult aan: “Kopers worden verleid door de vier types die we aanbieden, stuk voor stuk zeer royale woningen op echt grote kavels. We merken dat daar nog altijd veel belangstelling voor is. En zodra mensen de kwaliteiten van Zierikzee ontdekken, dus ook de gunstige ligging, raken we in gesprek.”

Maurice Geense is van het andere verkopend makelaarskantoor Kuub. Hij is optimistisch over de verkoop van de nog resterende woningen: “Ze zijn nog niet verkocht, maar worden al wel gebouwd. Opmerkelijk genoeg zijn dit de voordeligste woningen in het aanbod en uitzonderlijk royaal. Nu we de start hebben aangekondigd en andere geïnteresseerden weten dat de woningen volgend jaar worden gerealiseerd, neemt daarvoor ook de belangstelling nog verder toe. We hebben er alle vertrouwen in dat we binnenkort nog meer verkopen sluiten”.

Met de kopers start zeer binnenkort het proces met de verkoopbegeleiders. In het derde kwartaal wordt de fase van Weids Zierikzee bouwrijp gemaakt, in het vierde kwartaal start de werkelijke bouw. Het nog resterende aanbod wordt gepresenteerd op de website www.weidszierikzee.nl

 
Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement