Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Twee sterke Zeeuwse accountantskantoren worden één

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Moore DRV en Rijkse Accountants en Adviseurs smelten per 1 januari 2024 samen. Respectievelijk ruim 100 en 68 jaar geschiedenis en betrokkenheid bij de provincie worden verbonden om in de toekomst nog sterker te zijn als werkgever, dienstverlener in de echte economie en belangenbehartiger voor de provincie.

Beide organisaties benadrukken dat de trots op de eigen organisatie, de overeenkomstige culturen en de potentie die zij zien in Zeeland de aanleidingen zijn om de toekomst samen in te gaan. Beide kantoren willen goed gekwalificeerde mensen behouden en werven voor Zeeland, om de ondernemende Zeeuwse bedrijven goed te kunnen blijven ondersteunen. Dat betekent dat er flink wordt geïnvesteerd in de werving van medewerkers, in het bieden van ruime ontwikkelingsmogelijkheden en flexibiliteit in arbeidsuren en –plaatsen, en in goede arbeidsvoorwaarden. Ook het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening is belangrijk voor zowel medewerkers als cliënten.

Na het samengaan op 1 januari 2024 ontstaat in Zeeland een organisatie met 300 mensen en meerdere locaties per vestigingsplaats. Beide kantoren onderzoeken hoe de integratie van die vestigingen het beste kan plaatsvinden. Duidelijk is al wel dat in Terneuzen een nieuw kantoorpand wordt gebouwd.

Moore DRV heeft momenteel ongeveer 850 mensen in dienst en nog tien vestigingen in Zuid-Holland en Brabant. Rijkse heeft buiten Zeeland een vestiging in Barendrecht. Na het samengaan ontstaat een organisatie met bijna 1.000 medewerkers. De ambitie van Moore DRV is om verder te versterken in de drie provincies met behoud van compacte kantoren met een sterke lokale binding en brede dienstverlening.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement