Ook dit jaar Examencadeaus voor alle Zeeuwse examenkandidaten

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Heeft school gebeld met goed nieuws? Geslaagd? Net examen gedaan voor middelbare school of voortgezet onderwijs? Gefeliciteerd! Ook dit jaar krijgen alle Zeeuwse jongeren die net zijn geslaagd, of binnenkort hun diploma zullen behalen, gratis examencadeaus van stichting De Zeeuwse Connectie. Samen met diverse Zeeuwse bedrijven geeft het Zeeuwse netwerk weer cadeaus en kortingen aan deze Zeeuwse jongeren. Daarnaast worden er onder de deelnemers ook nog eens prijzen verloot, zoals de nieuwste iPhone, laptop, cadeaubonnen, zonnebrillen, festival-tickets en meer. De cadeaus en prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemende Zeeuwse bedrijven Bomont, Mariener Eyewear, YourSurprise, Alternate.nl, Dek Rijopleidingen, Festive Events, ZeeuwseVacaturebank.nl, DaVinci Bioscoop Goes, Ritel en Vestrock.

Naast de cadeaus en extra prijzen, krijgen alle aanmelders ook gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie en zullen ze worden uitgenodigd voor de verschillende gratis activiteiten van dit Zeeuwse netwerk. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden, is de achterliggende gedachte. Ook de Zeeuwse Vacaturebank werkt aan de campagne mee en ziet het als een goede kans om Zeeuwse jongeren te wijzen op de vele vacatures, vakantiebanen en stageplaatsen die Zeeland te bieden heeft.

“Het is mooi dat ook dit jaar al die Zeeuwse organisaties deze Zeeuwse jongeren weer willen belonen voor al hun harde werken. Een fijne manier om je vakantie te beginnen: cadeaus van allerlei Zeeuwse bedrijven ontvangen, die trots zijn op wat je hebt bereikt en graag willen dat je je band met Zeeland behoudt” aldus Jim Goedhart van De Zeeuwse Connectie. “Het is belangrijk dat deze jongeren aangehaakt blijven bij Zeeland, zeker als ze op het punt staan om de provincie te verlaten voor een vervolgstudie. Zeeland heeft deze jongeren nu en in de toekomst volop carrièrekansen te bieden. En Zeeland heeft ze hard nodig.”

De cadeaus zijn voor alle Zeeuwse examenkandidaten van deze periode, of je nou je VMBO, HAVO, VWO,MBO, HBO of WO diploma haalt en of je in Zeeland blijft of niet. De aktie loopt tot het najaar en de cadeaus claimen kan bijna het hele jaar. De eerste extra prijzen worden al in verloot, dus iedereen wordt opgeroepen om snel zijn of haar cadeaus te claimen via:www.examencadeauzeeland.nl

De Zeeuwse Connectie is een netwerk van ruim dertienduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt en zaken activeert die goed zijn voor Zeeland. Men organiseert meet-up’s en events buiten Zeeland (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, etc.) is actief op diverse social media. De Zeeuwse Connectie is onder meer ook initiatiefnemer van de Zeeuwse PioniersPrijs, de Zeeuwse Vacaturebank en Talent Service Zeeland.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement