Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Waarom moet goed eten duur zijn?

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Waarom moet goed eten duur zijn? Volgens Cas is het niet moeilijk om goed en vers te werken. Volgens hem is het gemakzucht en dat is niet zijn style. “In onze regio hebben we zulke goeie vis, vlees en groentes”. Cas, de eigenaar van de Zeeuwse Streken, weet waar zijn producten, gevangen, geschoten of gekweekt zijn, dat is voor hem een enorme meerwaarde.

De insteek van Cas is vers, geen kapsones en tierelantijntjes, maar een goed gevuld bord, bereid met lokale producten. Cas startte 4,5 jaar geleden samen met zijn vrouw De Zeeuwse Streken in Middelburg. Spelenderwijs kwamen ze op deze naam, het paste perfect en alles viel meteen op z’n plek. Het is namelijk afgeleid van het spreekwoord streken van een vos in combinatie met het Zeeuwse zaken doen.

De Zeeuwse Streken draait de diner- en de borrelkaart gewoon de gehele dag door. Broodjes hebben ze niet, maar bij de Zeeuwse streken kun je vanaf de lunch tot aan het diner genieten van een Shared Diner, een pan mosselen of een lekkere zeetong.

Wanneer je bij de Zeeuwse Streken komt dineren word je verrast met de lekkerste, seafood- en vleesgerechten. Ook aan de veganisten en vegetariërs is gedacht! Ze serveren namelijk ook 100% plant-based gerechten.

Cas deelt nog leuk nieuws met ons. Na een kleine verbouwing, introduceren ze deze week een sfeervolle bar! Een mooie toevoeging aan het restaurant met daarbij op het menu, rijkelijk gevulde borrelplanken. De keuze uit vis of vlees onder het genot van een lekker drankje!

https://instagram.com/zeeuwse_streken?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.facebook.com/zeeuwsestreken

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement