Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

De Zeeuwse horeca doet het heel goed

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Bart Brinkman begint aan zijn twintigste jaar als horecamakelaar in Zeeland. In die twintig jaar is hij bij veel horecabedrijven betrokken geweest bij de aan- of verkoop ervan. “Ik beschouw het als een compliment als ik bedrijven terug in de verkoop krijg. Ik heb de aankoop, vaak jaren daarvoor, dan blijkbaar goed begeleid.”

Bart vertelt dat hij met Brinkman Horecabemiddeling nauw samenwerkt met Klaassen Horecamakelaardij, een NVM kantoor dat landelijk actief is. “Eigenlijk zocht ik direct vanaf de start al naar samenwerking. Zo kwam ik terecht bij Klaassen Horecamakelaardij. Klaassen is al meer dan 25 jaar een specialist in deze branche. Het is de enige onafhankelijke horecamakelaar met een goede landelijke dekking. Door heel Nederland wonen en werken makelaars en bedrijfsadviseurs, die net als ik actief zijn in hun eigen regio. We hebben elk een eigen netwerk en kennis van de plaatselijke horeca, maar weten elkaar makkelijk te vinden mocht dat nodig zijn.”

Veel op pad
Volgens Bart zorgt de samenwerking met Klaassen ervoor dat hij zich vooral kan richten op zijn werk als makelaar. Zo houdt Klaassen een goed bezochte website in de lucht. Bovendien kan Bart terugvallen op Klaassen voor alle backoffice zaken. “Natuurlijk heb ik daarnaast mijn eigen administratie. Om die reden ben ik blij dat mijn vrouw Virine zo’n vijf jaar later ook in de zaak kwam. Zij neemt nu vooral het kantoorwerk voor haar rekening, zodat ik veel op pad kan.”

Brede portefeuille
In zijn werk kiest Bart bewust voor een portefeuille in bijna ieder segment, van een luxe hotel tot een bruin café. Volgens hem is dat belangrijk, om zo nauw mogelijk betrokken te blijven bij de branche. “Na zoveel jaren heb ik een enorm netwerk opgebouwd. Horecaondernemers maar ook mensen die willen starten in de horeca, weten we me steeds makkelijk te vinden.”

Zeeuwse horeca
Bart prijst zichzelf gelukkig met de regio waar hij werkt. “De Zeeuwse horeca doet het heel goed. Dat komt doordat ‘het product Zeeland’ aantrekkelijk is; de provincie zit duidelijk in de lift. Nederlanders, maar ook steeds meer Belgen en Duisters, weten Zeeland te vinden. Mede daarom zijn hier erg veel goede horecazaken. Over het algemeen kun je zeggen dat de omzetten stabiel zijn, ondanks corona. Ondernemers durven om die reden nog steeds te investeren in Zeeuwse horecazaken. Bovendien, ook de verwachtingen voor de komende jaren zijn ronduit goed.”

Meer weten?
Bart Brinkman 
telefoon 06-53 960 241 of e-mail: b.brinkman@klaassenbv.nl
www.klaassenbv.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement