Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

De kortste weg naar de juiste werknemer of stagiair

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

“Je kunt The Work Zone best uniek noemen. HZ University of Applied Sciences is namelijk de enige hogeschool met een eigen stage- en uitzendbureau. Onder verschillende namen zijn we nu al 25 jaar voor HZ-studenten en young professionals actief. Ondernemend Zeeland weet ons te vinden, maar het kan altijd beter. Aan ons aanbod ligt het niet. Wij kennen de studenten en afgestudeerden persoonlijk, zitten in een ideale positie om onderwijs en bedrijfsleven op elkaar te laten aansluiten en onderhouden intensief contact met beide partijen. Stages, studie gerelateerde bijbanen of startersfuncties; we brengen mensen graag met elkaar in contact.”

Als uitzendbureau bemiddelt The Work Zone allereerst in relevante bijbanen voor de studenten. Directeur Amber Liesting: “We bemiddelen graag in bijbanen die aansluiten bij de opleiding. Een mooi recent voorbeeld zijn de studenten Verpleegkunde die nu voor de GGD aan de slag zijn met het testen en vaccineren op het gebied van corona. Je kunt ook denken aan logistiek werk in de haven of aan een marketing-communicatiefunctie bij een klein bedrijf. Al deze bijbanen zijn interessant voor studenten, omdat ze daadwerkelijk iets toevoegen op hun cv. Het is in die zin echt win-win voor opdrachtgever en student.” Amber vertelt dat The Work Zone daarnaast bemiddelt bij het vinden van startersfuncties. “We hebben nauw contact met bijna-afgestudeerden en young professionals met maximaal  vijf jaar werkervaring. Zij kunnen starten op uitzendbasis of via een werving & selectie fee. In beide gevallen blinkt The Work Zone uit in laagdrempelige tarieven. Onze grootste belang is immers studenten vooruit helpen. We werken minder vanuit een commerciële gedachte.”

Stagebureau
Amber Liesting vertelt dat The Work Zone verder een actieve rol speelt op het gebied van stages. “Alle stageopdrachten die bij ons binnenkomen, plaatsen we op het stagesysteem OnStage. Studenten die die stageplaats interessant vinden, kunnen vervolgens direct reageren. Ook al het papierwerk rondom stages regelen wij voor de HZ.” Al tijdens hun studie maken studenten kennis met The Work Zone, onder andere vanwege de verschillende trainingen waarmee de studenten worden voorbereid op solliciteren en de entree op de arbeidsmarkt. Ook na afloop van de studie blijft The Work Zone contacten onderhouden. Amber vertelt dat zij namelijk ook het alumni beleid van de HZ uitvoeren.

Jubileumjaar
Wat Amber betreft wordt 2022 echt een jubileumjaar waar studenten, werkgevers én medewerkers het nodige van zullen merken. “Het hele jaar staat in het teken van ons jubileum. We gaan weggeefacties organiseren, hebben plannen voor enkele ludieke acties en zullen veel op social media actief zijn. De medewerkers trakteren we dit jaar nog op een leuke gezamenlijke activiteit.”

www.theworkzone.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement