3 extra's die je internetabonnement wel kan gebruiken

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Het is dan ook wel zo fijn als je je niet druk hoeft te maken over de snelheid, veiligheid en betaalbaarheid van je internet. We laten je een paar extra's zien die niet vanzelfsprekend zijn bij ieder internetabonnement en waar jij als ondernemer veel voordeel van kunt hebben. En we hebben aantrekkelijk nieuws voor je. Bekijk de aanbieding ook op https://www.delta.nl/zakelijk/werktvooriedereen/

Snel uploaden
Alle internetaanbieders melden de snelheid bij hun abonnementen. Bijna altijd gaat het dan alleen om de downloadsnelheid. Dat is best logisch, want downloaden is bijna altijd het belangrijkste. Of het nu gaat om het openen van webpagina's of mails of het ophalen van bestanden uit e-mailberichten. Wat die aanbieders er niet bij vermelden, is dat het uploaden vaak veel minder snel gaat. Toch kan een hoge uploadsnelheid goed van pas komen. Bijvoorbeeld als je veel foto's of filmpjes door wilt sturen, grote bestanden naar een klant wilt verzenden of veel bestanden uploadt, bijvoorbeeld naar Dropbox of Google Drive.

Superveilig internet
Als ondernemer doe je veel dingen online: communiceren met klanten, vertrouwelijke documenten versturen, bankieren, je belastingaangifte. Je wilt dan zorgen dat je goed beschermd bent tegen virussen, online oplichters en bedrijven die je surfgedrag agressief volgen. Natuurlijk letten jij en je medewerkers online goed op, maar alle hulp van een virusscanner en browserbescherming voor je privacy is welkom.

Een vast IP-adres
Elk apparaat dat met internet verbonden is, heeft een uniek IP-adres. Dat is een nummer waarmee je computer, telefoon of beveiligingscamera herkenbaar is voor alle andere apparaten op het internet. De meeste apparaten krijgen iedere keer dat ze online gaan een ander IP-adres. Meestal is dat helemaal geen probleem, maar als het apparaat door andere apparaten moet worden gevonden (denk aan een printer of een beveiligingscamera), is een vast IP-adres handig. Je bedrijf krijgt in dat geval een hoofd-IP-adres toegewezen, dat daarna niet meer verandert. Vaste (of statische) IP-adressen zijn bijvoorbeeld ook een must als je je werknemers van huis uit wilt laten inloggen op de (mail)server van je bedrijf of als je de beelden van je beveiligingscamera op afstand wilt bekijken.

Voor jouw werkzaamheden wil je kunnen vertrouwen op een snelle, stabiele en veilige internetverbinding. Een verbinding die nét die paar voordelen biedt die veel andere aanbieders missen. Daarom hebben we tot 29 augustus een heel aantrekkelijke aanbieding voor je.
Kies je nu voor DELTA Zakelijk, dan ontvang je het Flexpakket Basis de eerste 6 maanden voor € 20,66 per maand* en de eerste 12 maanden het Business Pack gratis**.

Dit zijn de voordelen van het Business Pack.

  • 25 Mb extra uploadsnelheid, zodat je nog sneller bestanden kunt versturen of opslaan in de cloud.
  • 5 licenties voor Veilig Internet om met computers, laptops en telefoons veilig online te zijn.
  • Vast IP-adres zodat je netwerk altijd op een veilige manier bereikbaar is.
  • 24/7 Technische servicedesk.
  • Een factuur met btw-specificatie waarmee je belastingaangifte nog makkelijker wordt.

Genoemde bedragen zijn excl. btw

* Na de actieperiode betaal je € 41,32 per maand voor het DELTA Flexpakket
** Na de actieperiode betaal je € 12,40 per maand voor het Business Pack

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement