Bijzonder kenmerk voor een bijzondere opleiding

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

De opleiding Global Project and Change Management (GPCM), die in september van start is gegaan op de HZ, heeft het kenmerk ‘Kleinschalig en intensief onderwijs’ officieel binnen.

Het is een bijzonder stempel voor een beperkt aantal opleidingen met kleinschalig en intensief onderwijs. GPCM heeft het stempel onder meer gekregen vanwege de sterke focus op onderzoek en de buitenschoolse activiteiten, die bovenop het lesprogramma komen. Inspiration Fridays is daarvan een mooi voorbeeld. In overleg met studenten en in overeenstemming met de leerdoelen is er aan het begin van dit schooljaar een programma voor de vrijdagen gemaakt. Inspirerende mensen uit het onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijk middenveld zijn geregeld te gast. De vrijdagen staan in het teken van inspiratie krijgen en geven en het delen van kennis.

Het programma Inspiration Fridays loopt. Jullie zijn van harte welkom om een keer te komen kijken. Meer informatie over GPCM, het kenmerk en Inspiration Fridays via docent Birgit Dauwe: birgit.dauwe@hz.nl.  

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement