Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. De nieuwe Volkswagen ID.3.

De ID.3 heeft verschillende accuvarianten met een actieradius van maximaal 425 km**. Zo heb je vrijwel altijd genoeg voor al je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken. Je lege accu is binnen 35 minuten alweer voor 80 procent opgeladen (bij een snellader en de 58kWh accu). En voor wie nog verder wil: later dit jaar komt er een ID.3 uitvoering die maar liefst 542 km rijdt.

Tijdelijk bij Auto Poppe de ID.3 Deals. U geniet van een duurzaamheidspremie van € 4.000 en overheidssubsidie van € 2.000 op de ID.3 1st Plus en Max. Ook introduceren wij een zeer scherp financieringstarief van 2,99% op de ID.3 1st Plus en Max. Hierdoor is de ID.3 1st Plus al vanaf € 349 p/m beschikbaar.

Aangezien er geen wegenbelasting op elektrische auto’s zit en het onderhoud al is inbegrepen, biedt deze propositie op een verzekering na, vrijwel hetzelfde comfort als Private Lease. Bovendien profiteert u nog van 8% bijtelling. Kortom een zeer scherpe aanbieding.

Onze verkoopadviseurs van Auto Poppe staan voor u klaar!

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement