Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Forentine Knulst wint met onderzoek naar mediawijsheid de HZ Stern

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Hoe maak je jongeren mediawijs? Pedagogiek-studente Forentine Knulst heeft deze vraag onderzocht voor haar eindscriptie op HZ University of Applied Sciences. Met haar onderzoek en het bijbehorende lesmateriaal heeft ze de HZ Stern 2021-2022 gewonnen.

De HZ Stern is een jaarlijkse prijs voor het beste afstudeerwerk van de Zeeuwse hogeschool. De prestigieuze prijs is dinsdag 6 december uitgereikt in het HZ Café aan de Edisonweg. De jury van de HZ Stern heeft dit jaar uit zeven genomineerden een winnaar kunnen kiezen. “Forentine Knulst heeft met haar onderzoek naar sexting, grooming en cyberpesten bij kwetsbare jongeren een zeer actueel en relevant onderwerp bij de kop genomen”, zegt juryvoorzitter Teunis de Weerd. “Dit onderzoek heeft ze gedaan op het Calvijn College in Krabbendijke. Ze heeft het op een zeer heldere en goed onderbouwde wijze uitgewerkt.”

De scriptie van Forentine heet ‘Word mediawijs!’ Ze heeft een cheque ontvangen van 1000 euro en een door kunstenares Hetty Heyster ontworpen, bronzen beeld van een stern. De overige genomineerden hebben een bedrag van 500 euro gekregen.

Video
Ingrid van Huffelen van de deeltijdopleiding HBO Verpleegkunde, Tobias Zenner van Technische Bedrijfskunde, Jesse Bank van de opleiding Commerciële Economie, International Business-studente Ana Pandurevic, Henk Wagenaar die is afgestudeerd aan de opleiding Delta Management en Cas Kluiters van de opleiding Maritiem Officier waren de zes andere genomineerden.

In deze video leggen de overige zes genomineerde studenten uit welk onderwerp ze in hun scriptie behandelen.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement