Vers van de pers Coaching

Genoeg laadpalen voor de toekomst?

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

We zien steeds meer elektrische auto’s rondrijden. In de toekomst zal dit aantal alleen nog maar verder groeien. Naar verwachting rijden er in 2030 circa twee miljoen elektrische auto’s in ons land. Momenteel hebben we in Nederland circa 3,5 laadpaal per 1.000 inwoners. Voor Europese begrippen doen we het daarmee goed. Maar, als de groei doorzet, is dat nog lang niet voldoende.

De Saman Groep en Agrisnellaad hebben de handen ineen geslagen en maken via platform ladeninzuidwest.nl duurzame mobiliteit voor iedereen in Zuidwest-Nederland bereikbaar. Of het gaat om een laadpaal thuis, op de zaak of onderweg, via ladeninzuidwest.nl helpen we u verder. Het grote voordeel van een laadpaal op eigen oprit is dat u altijd met een volle accu vertrekt. Bovendien is een volle accu vele malen voordeliger dan een volle tank. Met een elektrische auto zijn de gemiddelde kosten € 0,06 per kilometer waar dit voor een benzine auto op € 0,14 zit.

Een laadpaal thuis vereist wel wat specialisme, laat u daarom altijd adviseren door een specialist op het gebied van duurzame mobiliteit. Binnen de Saman Groep, neemt u dan contact op met Ard-Jan Provoost via ardjanprovoost@samangroep.nl. Hij vertelt u alles over elektrisch laden op uw eigen oprit of op de zaak.

Meer informatie? Bekijk dan de website: www.ladeninzuidwest.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement