JRCZ zet de deuren open voor publiek

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Het Joint Research Center Zeeland (JRCZ) zet zaterdag 18 maart de deuren open voor publiek. Belangstellenden zijn welkom tussen 11.00 en 15.00 uur.

In het JRCZ werken studenten, docenten en onderzoekers van de HZ, University College Roosevelt en Scalda aan vraagstukken die belangrijk zijn in een deltagebied als Zeeland. Ze doen dat in samenwerking met het werkveld. De studenten hebben hiervoor een inspirerende werkomgeving met hypermoderne onderzoekslaboratoria en de nieuwste apparatuur tot hun beschikking. De open dag van het fonkelnieuwe onderzoeksinstituut aan Het Groene Woud in Middelburg is bedoeld voor jong en oud. Bezoekers kunnen de laboratoria voor engineering, chemie, data science en ecologie bezoeken. Hier is van alles te zien en doen. Ook kunnen ze kennismaken met de onderwijsinstellingen die er werken, in gesprek gaan met studenten, docenten en onderzoekers en hun kennis laten bijspijkeren over de JRCZ-thema’s water, energie, voedsel en de biobased economy. Als kers op de taart kan iedereen op het dak genieten van het prachtige uitzicht over Middelburg en Vlissingen.

Omdat we iedereen de kans willen geven om optimaal te genieten van het gebouw, werken we met drie tijdsblokken: van 11.00 tot 12.30 uur, van 12.30 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. Aanmelden voor één van deze tijden is verplicht. Voor elk van deze tijdsblokken is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via jrczl.nl/opendag

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement