Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Kijk ook eens naar boven

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Wie start met de voorbereidingen voor de renovatie van de keuken, de badkamer of het toilet besteedt vaak veel tijd en aandacht aan het uitwerken van het meest praktische ontwerp. Vervolgens neemt ook het vinden en kiezen van de juiste producten flink wat tijd in beslag. In die fase vergeten veel mensen om ook eens omhoog te kijken. Eelke Keersemaker van Sanimex Design B.V. in Heinkenszand legt uit waarom dit belangrijk is.

De gerenoveerde keuken, badkamer of toilet is pas écht af als ook een bijpassend plafond gemonteerd is. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de renovatie van serres. Het plafond is vaak een vergeten onderdeel van het huis. Terwijl het juist heel sfeerbepalend is voor de ruimte. Sanimex Design heeft een ruim assortiment MDF-plafonds waarop zelfs 10 jaar garantie wordt gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een aluminium plafond of spanplafond. Wil je bijpassende verlichting? Dan regelt Sanimex Design dat natuurlijk graag voor je!

Thuis bezorgen of laten monteren?
Samimex Design biedt de mogelijkheid de plafonds thuis te laten bezorgen. Sanimex Design levert door heel Nederland en België en is nu uit voorraad leverbaar. Geen zin of niet handig genoeg om het plafond zelf te monteren? Geen probleem! Laat het dan gewoon door Sanimex Design doen.

Bestel met korting!
Je kunt de MDF-plafonds heel eenvoudig bestellen in de webshop op www.sanimexdesign.com. Tot en met 31 juli profiteer je van maar liefst 20% korting als je bij het afrekenen, gebruik maakt van de couponcode ADVISEURSTIP.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement