Coaching

Op weg naar elektrisch rijden vanaf de zaak

Op weg naar elektrisch rijden vanaf de zaak

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Meer en meer bedrijven kiezen voor een elektrisch wagenpark of bieden hun medewerkers elektrische leaseauto’s aan. Met het oog op vergroening wil verder een toenemend aantal bedrijven ook onder de medewerkers elektrisch of hybride rijden stimuleren. Een belangrijke succesfactor daarbij is de mogelijkheid van elektrisch laden op de zaak – voor werknemers, klanten en bezoekers. Daar loopt het vaak spaak, want hoe regel je dit? Robbert Meeuwse is account manager Charge bij AgriSnellaad /CZAV Mobility Group. Hij helpt je graag op weg.

Lees meer...
Ontdek het voordeel van persoonlijke schadeafhandeling

Ontdek het voordeel van persoonlijke schadeafhandeling

Pas bij een schade wordt de waarde van je verzekering zichtbaar. Op het moment dat het er daadwerkelijk toedoet, ontdek je wat je verzekering inhoudt en vooral ook wat de verzekeringstussenpersoon voor je kan betekenen. Bij Witte-Boussen Assurantiën B.V. zijn twee uitgangspunten leidend: een proactieve houding en een servicegerichte instelling. Ondernemers die onverhoopt schade hebben, ervaren hoe prettig de persoonlijke begeleiding is.

Lees meer...
Meerwaarde van begeleiding bij preventiemaatregelen

Meerwaarde van begeleiding bij preventiemaatregelen

Wie een bedrijfsverzekering heeft, weet het waarschijnlijk. Eén keer in de zoveel tijd vindt een technische inspectie plaats. Op verzoek van de verzekeraar inspecteert een onafhankelijke deskundige dan het bedrijf, het bedrijfspand en alle risico’s.  Maar weet je ook dat het rapport dat daarop volgt vaak als extra clausule wordt opgenomen op de polis?

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

Kijk ook eens naar boven

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Wie start met de voorbereidingen voor de renovatie van de keuken, de badkamer of het toilet besteedt vaak veel tijd en aandacht aan het uitwerken van het meest praktische ontwerp. Vervolgens neemt ook het vinden en kiezen van de juiste producten flink wat tijd in beslag. In die fase vergeten veel mensen om ook eens omhoog te kijken. Eelke Keersemaker van Sanimex Design B.V. in Heinkenszand legt uit waarom dit belangrijk is.

De gerenoveerde keuken, badkamer of toilet is pas écht af als ook een bijpassend plafond gemonteerd is. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de renovatie van serres. Het plafond is vaak een vergeten onderdeel van het huis. Terwijl het juist heel sfeerbepalend is voor de ruimte. Sanimex Design heeft een ruim assortiment MDF-plafonds waarop zelfs 10 jaar garantie wordt gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een aluminium plafond of spanplafond. Wil je bijpassende verlichting? Dan regelt Sanimex Design dat natuurlijk graag voor je!

Thuis bezorgen of laten monteren?
Samimex Design biedt de mogelijkheid de plafonds thuis te laten bezorgen. Sanimex Design levert door heel Nederland en België en is nu uit voorraad leverbaar. Geen zin of niet handig genoeg om het plafond zelf te monteren? Geen probleem! Laat het dan gewoon door Sanimex Design doen.

Bestel met korting!
Je kunt de MDF-plafonds heel eenvoudig bestellen in de webshop op www.sanimexdesign.com. Tot en met 31 juli profiteer je van maar liefst 20% korting als je bij het afrekenen, gebruik maakt van de couponcode ADVISEURSTIP.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes