Smart Launch: Stageopdrachten op afstand

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Smart Launch is een studentenbedrijf op Scalda. De deelnemende studenten werken op afstand voor uiteenlopende, regionale bedrijven. Het gaat onder andere om studenten Marketing en Communicatie, Juridisch-administratief dienstverlener, Bedrijfsadministrateur en Junior Accountmanager en Commercieel Medewerker. Heb je hulp nodig in jouw bedrijf? Wil je een project uitbesteden? Neem dan contact op met Smart Launch. 

Vanwege COVID-19 is het voor sommige bedrijven niet mogelijk om studenten op de werkplek te begeleiden. Smart Launch heeft hiervoor de oplossing: stageopdrachten op afstand. Bedrijven kunnen bij Smart Launch uiteenlopende opdrachten kwijt. De mbo-studenten gaan daarmee aan de slag, vanuit huis en vanuit het kantoor op school. 

Opleidingen en diensten 
Doordat er bij Smart Launch studenten werken van verschillende opleidingen is het aanbod ruim. Er zijn studenten van de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie. Zij kunnen voor je aan de slag met bijvoorbeeld een social-mediaplan, een huisstijlboek of een marktonderzoek. Daarnaast werken er bij Smart Launch studenten van de opleiding Juridisch-administratief dienstverlener.  Zij kunnen onder andere producten uitwerken, overeenkomsten maken en juridisch advies geven.  Verder zijn studenten van de opleiding Bedrijfsadministrateur betrokken. Zij kunnen facturen verzorgen en opstellen, zorgen voor btw-aangiften en de debiteuren bijhouden. Tot slot werken er ook studenten van de opleiding Junior Accountmanager en Commercieel Medewerker. Deze studenten helpen bedrijven bij het maken van een verkoopplan, bij de promotie van het bedrijf of een product of ze leggen namens het bedrijf contact met andere bedrijven of prospects.

Maak een afspraak
Kun je in jouw bedrijf wel wat hulp gebruiken? Wil je een project uitbesteden aan Smart Launch? Neem dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar smartlaunch@scalda.nl of bellen naar 06-52338757.
Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement