Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Talent Tech Jobs zoekt werkgevers

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Met het project Talent Tech Jobs richt The Work Zone zich op het behoud van jongeren voor de Zeeuwse arbeidsmarkt. Het project, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Provincie Zeeland en Rijkswaterstaat, slaat aan, zowel bij werkgevers als werknemers. Amber Liesting, directeur van The Work Zone benadrukt hoe belangrijk het is voor technische werkgevers om aan te sluiten. “Je versterkt hiermee je positie als werkgever.”
 
Het project Talent Tech Jobs houdt in dat The Work Zone aan derdejaars technische studenten van de HZ University of Applied Sciences een traject aanbiedt van twee jaar. Gedurende die twee jaar hebben deze hbo-studenten een passende bijbaan van minimaal 8 uur per week, een stageplaats en afstudeerplek bij een aantrekkelijke Zeeuwse werkgever. En dat is nog niet alles! Daarnaast volgen de studenten maandelijks trainingen, gaan ze op bedrijfsbezoek en worden er verschillende andere activiteiten georganiseerd voor de studenten en deelnemende bedrijven. “Vanzelfsprekend is de HZermee akkoord dat studenten dit doorlopen bij één werkgever. Wel gaan ze op verschillende afdelingen aan de slag. Alleen maar leuk, zo leer je een bedrijf nóg beter kennen.”

Begeleiden en investeren
Amber realiseert zich dat deelname aan dit project natuurlijk iets vergt van werkgevers, namelijk begeleiding en investeren in een student. In haar ogen is dat het meer dan waard, zéker nu de arbeidsmarkt zodanig krap is dat daar nauwelijks nog technici te vinden zijn. “Het wordt steeds lastiger om aan goede werknemers te komen. Dit is een mooie, nieuwe kans om goede technische mensen te werven en binden aan jouw bedrijf.”
 
Interesse?
Interesse om als bedrijf technische studenten aan jouw organisatie te binden? Neem dan contact op met The Work Zone www.theworkzone.nl.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement