Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Zeeuwse examenkandidaten krijgen ook dit jaar €250 aan examencadeaus

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Ook dit jaar krijgen alle Zeeuwse jongeren die net hun diploma hebben behaald, of binnenkort behalen, gratis examen-cadeaus van De Zeeuwse Connectie en Eezie. Samen met diverse Zeeuwse bedrijven geeft het Zeeuwse netwerk diverse cadeaus en kortingen. Daarnaast worden er onder de deelnemers ook nog eens extra cadeaus verloot, zoals iPhone, laptop, cadeaubonnen, zonnebrillen, VIP-arrangementen en meer. De cadeaus en prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemende  Zeeuwse bedrijven zoals Rico Moda, Bomont, Mariener, Alternate, YourSurprise, Rijschool Wolf, Festive, DaVinci Bioscoop en Ritel. 

Naast de cadeaus en extra prijzen, krijgen alle aanmelders ook gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie en Eezie en zullen ze worden uitgenodigd voor de verschillende gratis activiteiten van De Zeeuwse Connectie en Eezie. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden.

“Jongeren zijn belangrijk voor Zeeland, de jeugd heeft immers de toekomst!” aldus Frederik Sinke van De Zeeuwse Connectie. “Het is van groot belang om deze jongeren aangehaakt te houden bij Zeeland, dus daar zetten wij ons graag voor in. Het mooi om te zien hoe snel de deelnemende bedrijven ook dit jaar weer aangaven om mee te willen doen. Zij zien ook hoe belangrijk het is om deze talenten niet uit het oog te verliezen. En daarnaast hebben deze jongeren voor al hun harde werk natuurlijk ook wel een cadeautje verdiend!” De actie loopt tot het najaar en de cadeaus claimen kan bijna het hele jaar. De extra prijzen worden alleen in de komende weken verloot, dus iedereen wordt opgeroepen om snel zijn of haar cadeau te claimen via www.zeeuwseconnectiekado.nl.

De partijen die deelnemen aan deze actie zijn: Bomont, Omoda, YourSurprise, Festive Events, Rico Moda, Lima Beach, Rijschool Wolf, Mariener Sunglasses, Ritel, Appelaere, DaVinci Bioscoop Goes, ZeeuwseVacaturebank.nl en Alternate. De cadeaus zijn voor alle Zeeuwse examenkandidaten van deze periode, of je nou je VMBO, HAVO, VWO, MBO of HBO diploma haalt en of je in Zeeland blijft of niet.

 

Eezie.nl is een digitale verzamelplaats voor scholieren, studenten en young professionals in en buiten Zeeland. Het is dé plek om goede tips te vinden over evenementen, festivals, opleidingen, vacatures en bijbanen en andere mooie kansen die Zeeland jou kan bieden. Kortom: eezie vertelt jou alles over studeren, werken en leven in Zeeland.   

Eezie wil jongeren laten zien hoe leuk Zeeland is en hoeveel kansen hier liggen. Bedrijven bieden stages en (bij)banen aan. Onderwijsinstellingen zetten bijzondere opleidingen in de kijker. Door campagnes en acties kun je Zeeland beleven in zijn beste vorm. Young professionals en Zeeuwse studenten buiten Zeeland ontmoeten elkaar bij meet-ups en vinden via Eezie de interessantste vacatures in Zeeland en de leukste events. Instelling, stichting of bedrijf? En geïnteresseerd in een samenwerking met Eezie om jongeren in en buiten Zeeland te boeien en te binden aan Zeeland? Neem dan contact op via info@eezie.nl.

De Zeeuwse Connectie is een netwerk van ruim twaalfduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt en zaken activeert die goed zijn voor Zeeland. Men organiseert meet-up’s en events buiten Zeeland (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, etc.) is actief op diverse social media. Eens per jaar organiseert men een event in Zeeland om Zeeuwen die de provincie hebben verlaten weer eens terug te laten komen en om boomerang-Zeeuwen, import-Zeeuwen en alle anderen die Zeeland een warm hart toe dragen op een gezellige manier samen te brengen. De Zeeuwse Connectie is ook initiatiefnemer van de Zeeuwse PioniersPrijs en de Zeeuwse Vacaturebank.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement