Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Vouchers beschikbaar voor groei- en innovatieplannen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Regionale ontwikkelingsmaatschappij Impuls Zeeland geeft vouchers uit voor Zeeuwse studenten, start-ups, scale-ups en innovatief mkb met groei- en innovatieplannen. Deze voucherregeling is beschikbaar vanuit Zeeland Financial Matching (ZFM) en mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland.

’’De ZFM voucher van Impuls Zeeland heeft ons geholpen met de research & development van een digitale robot (AI). De financiële bijdrage gaf ons het steuntje in de rug dat we nodig hadden om dit project sneller en succesvol op te starten. We verwachten dat deze robot een groot verschil gaat maken in onze branche.’’
- Kees Koopman, HelloContainer

Vergroot je innovatiemogelijkheden
Met de voucherregeling van ZFM is er voor en tijdens het traject één-op-één sparring over de plannen. Ook stelt ZFM een voucher beschikbaar als tegemoetkoming voor externe kosten die in het groei- en innovatietraject gemaakt worden. Een aantal voorbeelden om de voucher in te zetten zijn:

  • Inschakelen van een octrooigemachtigde voor een octrooiaanvraag.
  • Aanschaf van materialen of inschakelen van expertise t.b.v. de ontwikkeling van een prototype.
  • Adviseur inschakelen om bepaalde bedrijfsonderdelen te verbeteren. Denk aan marketing, HR, financiën of het schrijven van een businessplan t.b.v. een financieringsaanvraag.

De eigen bijdrage van een ondernemer is 50% van de kosten van het traject. De bijdrage van de voucher is minimaal €1.000,- en maximaal €7.500,-.

Voucher aanvragen
Al meerdere ondernemers gingen aan de slag met de ZFM-vouchers. En met succes! De vouchers hebben hen geholpen bij het versnellen van hun innovatieplannen.

Ben jij een student, start-up, scale-up of mkb-ondernemer? En wil je jouw groei- en innovatieplannen versnellen? Kijk dan op onze website of neem contact op met onze Investmentmanagers:

Jordi Suurmond
jordisuurmond@impulszeeland.nl
+31(0)6 13 75 40 74

Peter Gideonse
petergideonse@impulszeeland.nl
+31(0)6 57 04 58 21

www.impulszeeland.nl/zfm

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement