Wat is een must see voor ondernemers?

Film by the Sea barst weer los! Dit internationale filmfestival heeft als hoofdthema film en literatuur. De 23e editie van Film by the Sea vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 19 september in CineCity in Vlissingen, met satellietprogramma’s door heel Zeeland. Wat is een must see voor ondernemers?

Dit jaar biedt Film by the Sea diverse filmspecials aan waarbij film beleefd kan worden op bijzondere locaties. De monumentale Sint Jacobskerk in Vlissingen is het decor voor het filmconcert. Ook is er weer een Drive-In, in de Machinefabriek in Vlissingen. Auto Poppe zet ruim veertig auto’s klaar die gereserveerd kunnen worden voor een speciale voorstelling van een filmhit, waaronder kaskrakers als Romeo + Juliet, RoboCop, Mamma Mia, Top Gun en Bohemian Rapsody. Verder is er een Drive-Uit, waarbij je over de Westerschelde vaart, terwijl de klassieker The Navigator wordt vertoond.

Wil je als ondernemer geïnspireerd raken?
Dan hebben we de volgende 4 filmtips voor je.

1. De drinkbare maas (over duurzaamheid)
https://www.filmbythesea.nl/voorstellingen/films/4731-drinkbare-maas-de2. The Booksellers (over boekverkoop, veilingen en ondernemers)
https://www.filmbythesea.nl/voorstellingen/films/4722-booksellers-the3. Red Sandra (over doorzetten tegen de klippen op en sowieso een ontzettend indrukwekkend waargebeurd verhaal)
https://www.filmbythesea.nl/voorstellingen/films/4715-red-sandra4. Rouge (over duurzaamheid – wel een confronterende film over de strijd tegen een chemisch bedrijf. Misschien niet het kopje thee voor élke ondernemer, maar wel een film met een urgente boodschap)
https://www.filmbythesea.nl/voorstellingen/films/4641-rouge

Interesse in deze of een andere film?
Kijk voor het programma en tickets op www.filmbythesea.nl

Bekijk alle weekvragen
Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement