Coaching

Op weg naar elektrisch rijden vanaf de zaak

Op weg naar elektrisch rijden vanaf de zaak

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Meer en meer bedrijven kiezen voor een elektrisch wagenpark of bieden hun medewerkers elektrische leaseauto’s aan. Met het oog op vergroening wil verder een toenemend aantal bedrijven ook onder de medewerkers elektrisch of hybride rijden stimuleren. Een belangrijke succesfactor daarbij is de mogelijkheid van elektrisch laden op de zaak – voor werknemers, klanten en bezoekers. Daar loopt het vaak spaak, want hoe regel je dit? Robbert Meeuwse is account manager Charge bij AgriSnellaad /CZAV Mobility Group. Hij helpt je graag op weg.

Lees meer...
Kijk ook eens naar boven

Kijk ook eens naar boven

Wie start met de voorbereidingen voor de renovatie van de keuken, de badkamer of het toilet besteedt vaak veel tijd en aandacht aan het uitwerken van het meest praktische ontwerp. Vervolgens neemt ook het vinden en kiezen van de juiste producten flink wat tijd in beslag. In die fase vergeten veel mensen om ook eens omhoog te kijken. Eelke Keersemaker van Sanimex Design B.V. in Heinkenszand legt uit waarom dit belangrijk is.

Lees meer...
Ontdek het voordeel van persoonlijke schadeafhandeling

Ontdek het voordeel van persoonlijke schadeafhandeling

Pas bij een schade wordt de waarde van je verzekering zichtbaar. Op het moment dat het er daadwerkelijk toedoet, ontdek je wat je verzekering inhoudt en vooral ook wat de verzekeringstussenpersoon voor je kan betekenen. Bij Witte-Boussen Assurantiën B.V. zijn twee uitgangspunten leidend: een proactieve houding en een servicegerichte instelling. Ondernemers die onverhoopt schade hebben, ervaren hoe prettig de persoonlijke begeleiding is.

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

Meerwaarde van begeleiding bij preventiemaatregelen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Wie een bedrijfsverzekering heeft, weet het waarschijnlijk. Eén keer in de zoveel tijd vindt een technische inspectie plaats. Op verzoek van de verzekeraar inspecteert een onafhankelijke deskundige dan het bedrijf, het bedrijfspand en alle risico’s.  Maar weet je ook dat het rapport dat daarop volgt vaak als extra clausule wordt opgenomen op de polis? Dit zijn nieuwe voorwaarden waaraan je moet voldoen om voor uitkering in aanmerking te komen. Cruciaal dus en daarom zijn de Assurantieadviseurs Zakelijk van Witte-Boussen Assurantiën B.V. altijd bij de inspectie aanwezig. 

Assurantieadviseur Zakelijk Wouter de Feijter legt uit hoeveel meerwaarde dit ondernemers biedt. Hij geeft aan dat tijdens een inspectieronde gekeken wordt naar de risico’s en de mogelijke preventiemaatregelen. Juist daarbij is het belangrijk om alert te zijn. Ervaren assurantieadviseurs zijn dit. Zij weten welke preventiemaatregelen haalbaar zijn en welke niet. Daardoor zijn zij in staat tijdig bij te sturen en te voorkomen dat een ondernemer geconfronteerd wordt met onmogelijke of veel te dure preventiemaatregelen.

Zorgdragen voor de juiste dekking
Het rapport dat uiteindelijk wordt opgesteld wordt als clausule opgenomen in de verzekeringspolis. Daarmee gelden dus nieuwe verzekeringsvoorwaarden. Het is belangrijk om daar als ondernemer adequaat mee om te gaan. Wouter en zijn collega’s zien daarop toe. Reden? Zónder deze maatregelen te nemen, kan de dekking komen te vervallen als blijkt dat er een causaal verband is tussen de geleden schade en het nalaten van het opvolgen van preventiemaatregelen. 

Sterk netwerk
Als grote Zeeuwse tussenpersoon heeft Witte-Boussen Assurantiën B.V. een sterk netwerk van leveranciers. Wouter vertelt dit graag in te schakelen als een ondernemer er zelf niet uitkomt. Zo kan het voorkomen dat een ondernemer brandblusmiddelen moet aanschaffen of de elektrische installaties moet laten keuren. Ook daarbij zijn wij ondernemers zo goed mogelijk van dienst.

Witte-Boussen Assurantiën B.V.
Wouter de Feijter
Assurantieadviseur Zakelijk
E-mail: wdefeijter@witteboussen.nl
Mobiel: 06-13799723

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes