Auto van de week

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine

2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Meerwaarde van begeleiding bij preventiemaatregelen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Wie een bedrijfsverzekering heeft, weet het waarschijnlijk. Eén keer in de zoveel tijd vindt een technische inspectie plaats. Op verzoek van de verzekeraar inspecteert een onafhankelijke deskundige dan het bedrijf, het bedrijfspand en alle risico’s.  Maar weet je ook dat het rapport dat daarop volgt vaak als extra clausule wordt opgenomen op de polis? Dit zijn nieuwe voorwaarden waaraan je moet voldoen om voor uitkering in aanmerking te komen. Cruciaal dus en daarom zijn de Assurantieadviseurs Zakelijk van Witte-Boussen Assurantiën B.V. altijd bij de inspectie aanwezig. 

Assurantieadviseur Zakelijk Wouter de Feijter legt uit hoeveel meerwaarde dit ondernemers biedt. Hij geeft aan dat tijdens een inspectieronde gekeken wordt naar de risico’s en de mogelijke preventiemaatregelen. Juist daarbij is het belangrijk om alert te zijn. Ervaren assurantieadviseurs zijn dit. Zij weten welke preventiemaatregelen haalbaar zijn en welke niet. Daardoor zijn zij in staat tijdig bij te sturen en te voorkomen dat een ondernemer geconfronteerd wordt met onmogelijke of veel te dure preventiemaatregelen.

Zorgdragen voor de juiste dekking
Het rapport dat uiteindelijk wordt opgesteld wordt als clausule opgenomen in de verzekeringspolis. Daarmee gelden dus nieuwe verzekeringsvoorwaarden. Het is belangrijk om daar als ondernemer adequaat mee om te gaan. Wouter en zijn collega’s zien daarop toe. Reden? Zónder deze maatregelen te nemen, kan de dekking komen te vervallen als blijkt dat er een causaal verband is tussen de geleden schade en het nalaten van het opvolgen van preventiemaatregelen. 

Sterk netwerk
Als grote Zeeuwse tussenpersoon heeft Witte-Boussen Assurantiën B.V. een sterk netwerk van leveranciers. Wouter vertelt dit graag in te schakelen als een ondernemer er zelf niet uitkomt. Zo kan het voorkomen dat een ondernemer brandblusmiddelen moet aanschaffen of de elektrische installaties moet laten keuren. Ook daarbij zijn wij ondernemers zo goed mogelijk van dienst.

Witte-Boussen Assurantiën B.V.
Wouter de Feijter
Assurantieadviseur Zakelijk
E-mail: wdefeijter@witteboussen.nl
Mobiel: 06-13799723

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement