Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Ecommit neutraliseert de CO2-uitstoot voor ondernemingen

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

CO2-compensatie is een manier voor bedrijven om hun uitstoot in evenwicht te brengen, door te investeren in duurzaamheidsprojecten die het equivalent van hun uitstoot uit de atmosfeer verwijderen. Hierdoor kunnen bedrijven, naast het nemen van CO2-reducerende maatregelen, hun resterende uitstoot neutraliseren en wordt voldaan aan groene wet- en regelgeving.

CSRD, CRCF, GCD, WMP: er komt een boel nieuwe wet- en regelgeving op ondernemers af. Ben jij al op de hoogte? Benieuwd hoe je snellere stappen kunt zetten met het verkleinen van de footprint van jouw bedrijf?

Ecommit biedt in de wereld van CO2-compensatie betrouwbaarheid, transparantie en volledige ontzorging. Wij hanteren een uitgebreid audittraject bij ons inkoopproces, dat online ook nog eens inzichtelijk is voor onze klanten via een online platform. We schakelen direct tussen de bron en de eindgebruiker en werken zo veel mogelijk samen met lokale iniatieven. Benieuwd naar hoe jij CO2-compensatie kunt integreren in jouw bedrijf? Kijk voor meer informatie op www.ecommit.nl of maak een afspraak. Zorg dat je klaar bent voor de toekomst!

Begin 2022 zetten oprichters Verena Jongepier en Joe Sykes van ecommit uit Goes hun eerste stappen, met als doel een oplossing te vinden voor de uitstoot en CO2-voetafdruk van bedrijven. Inmiddels werken er al 21 mensen aan ons snelgroeiende bedrijf!

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement