Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Zorgeloze verhuur van uw vakantiewoning

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Interhome Group biedt een persoonlijke service aan eigenaren en zorgt voor effectieve marketing en het volledige beheer van uw vakantiewoning!

Als u uw woning voor vakantiedoeleinden verhuurt, weet u maar al te goed hoe belangrijk het is om samen te werken met een bedrijf dat niet alleen uw behoeften herkent, maar ook begrijpt dat iedere situatie anders is. Daarom biedt Interhome Group meer dan een 'one size fits all'-benadering. Met meer dan 55 jaar verhuurervaring en vertalingen in maar liefst 15 verschillende talen, is het geen wonder dat 21.000 eigenaren met ons samenwerken. Met vertegenwoordiging in 28 landen wereldwijd en 200 lokale servicekantoren die een persoonlijke service bieden aan zowel gasten als eigenaren, is het bereik van Interhome Group groot: jaarlijks brengen gasten meer dan 9 miljoen nachten door in hun vakantiewoningen.

Als u liever zelf gasten in uw woning ontvangt kan Interhome Group u alle informatie geven die u nodig heeft om het proces naadloos te laten verlopen. Heeft u echter liever dat iemand anders het volledige beheer van uw woning op zich neemt, zoek dan niet verder! Interhome Group biedt een volledige beheerdienst, inclusief reclame, schoonmaak, linnenverhuur en onderhoud. Om ervoor te zorgen dat uw woning boven de concurrentie uitsteekt, wordt een gratis professionele fotoshoot aangeboden om uw woning onder de aandacht te brengen.

Interhome Group houdt voortdurend uw boekingen, prijzen en markttrends in de gaten, terwijl het eigenaarsportaal op de website het beheer van alle boekingen, het controleren van financiële informatie en het maken van eigen boekingen mogelijk maakt. Met uw eigen toegewijde property manager en een meertalig callcenter die het hele jaar door 24 uur per dag beschikbaar is voor gasten en eigenaren, zult u nooit de frustratie hebben dat u niemand persoonlijk kunt spreken. Interhome Group begrijpt de frustratie van het omgaan met callcenters, daarom geloven wij in het bieden van persoonlijke, on-site assistentie aan zowel gasten als eigenaren.

Het team in Wemeldinge begrijpt dat uw huis kostbaar is en kan regelmatige persoonlijke bezoeken aan uw woning uitvoeren. Een schadeverzekering is ook standaard inbegrepen. Welkomstpakketten, een conciërgedienst voor gasten, verhuur van babyspullen en andere aanvullende diensten kunnen worden geleverd. Of de woning nu een investering is of een geliefde familievakantiewoning, Interhome Group kan deze diensten op maat maken om aan al uw behoeften te voldoen.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement