Vers van de pers Contacta deelnemers

Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Een aansprekend voorbeeld van ‘het nieuwe rijden’

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 30 november tot en met 2 december in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Dennis Catsman, accountmanager business sales bij RenovaLease. Dit leasebedrijf is dit jaar aanwezig op Contacta. Wie de stand bezoekt, ontdekt dat RenovaLease een breed scala aan zakelijke leasevormen biedt. De stand kun je in ieder geval niet missen. Het nieuwste en meest groene model BMW, de IX40, wijst je de weg.

RenovaLease is een relatief nieuwe naam in Zeeland. Vertel eens.
Renova heeft in 2020 BMW Roosendaal en Goes (Zwartepoorte) overgenomen. Die naam raakt in Zeeland steeds beter bekend. Renova Group is een hecht familiebedrijf, dat in 1961 in Tilburg startte. Inmiddels is Renova uitgegroeid tot een one-stop-shop, waar klanten terecht kunnen voor de merken BMW en MINI. Minder bekend is dat Renova ook een eigen leasebedrijf heeft. RenovaLease werkt met een team van vijf medewerkers. Ik ben als accountmanager verantwoordelijk voor de regio Zeeland.

Wat is de kracht van RenovaLease?
Allereerst even een misverstand wegwerken. Het is namelijk niet zo dat we uitsluitend met BMW en MINI werken. Integendeel, we kunnen voor alle merken personenauto’s en bedrijfsauto’s een aantrekkelijke zakelijke leasevorm aanbieden. Kenmerkend voor onze dienstverlening is dat we bedrijven en de zakelijke rijders volledig ontzorgen. Daarvoor is persoonlijk contact nodig. Daar hechten we sterk aan. Zo zorgen we ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van mogelijke veranderingen binnen en bedrijf en dat we de voorkeuren van de klanten kennen. Zo kunnen we snel schakelen naar het juiste aanbod.

Persoonlijk contact, vandaar ook Contacta?
Dat klopt. Contacta is de grootste netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland. Dit biedt ons de kans om RenovaLease op de kaart te zetten en ons Zeeuwse netwerk uit te breiden. Ik ben zelf alle drie de beursdagen aanwezig en nodig belangstellenden uit om langs te komen. Gewoon om kennis te maken of om mogelijke vragen rondom lease en leasecontracten te bespreken.

Wat is er actueel in jullie branche?
Het klimaat en de maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven en organisaties is steeds belangrijker. Mede daarom maken organisaties steeds vaker de keuze voor vergroening van het wagenpark.  Een mogelijkheid om je wagenpark te vergroenen, is door elektrisch te gaan rijden. Elektrische voertuigen hebben een gunstig effect op het klimaat, de luchtkwaliteit en geluidsoverlast. Daarnaast stoten elektrische auto’s minder schadelijke stoffen dan benzine- en dieselvoertuigen.

Vandaar dat fonkelnieuwe model BMW IX40?
Natuurlijk! Een mooie auto maakt natuurlijk nog altijd veel los bij mensen, maar dit model is ook nog eens volledig elektrisch. Het is daarmee een aansprekend voorbeeld van ‘het nieuwe rijden’. De auto beschikt over de nieuwste autotechnologie en de actieradius zal je versteld doen staan. Met deze auto onderstrepen we bij de bezoekers van Contacta de boodschap dat wij klaar staan om hun wagenpark te vergroenen.

Meer weten over RenovaLease?
Kijk op www.renovalease.nl of bezoek de stand tijdens Contacta.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement