Vers van de pers Contacta deelnemers

Auto van de week

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-fun

2024
68pk (51KW)
Handgeschakeld
62538 km
Benzine
Hatchback

€ 9.655

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Als het gaat om een calamiteit dan telt elke seconde

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 8, 9 en 10 november in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Bianca Weststrate, accountmanager bij ZM Cleaning. Het reinigingsbedrijf is dit jaar voor het eerst aanwezig op Contacta. Wie de stand bezoekt, ontdekt dat ZM Cleaning een breed scala aan reinigingsdiensten aanbiedt.

ZMC. Wat doen jullie?
ZMC/VHC Cleaning is gelokaliseerd in Ritthem en Spijkenisse. Als bedrijf verzorgen we de maritieme en industriële reinigingen en waste management/projecten in het gehele havengebied van de steden Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. We reinigingen op scheepsreparatiewerven, de zeeschepen en binnenvaarttankers, dit doen we van binnen en buiten. Daarnaast verzorgen we de reiniging in de petrochemische industrie en tankopslag, hiervoor gebruiken we vacuümwagens en hogedruk units.

Wat maakt ZMC onmisbaar?
We verrichten belangrijk werk, zo verzorgen we het transport van gevaarlijke- (ADR), bulk-, container en vloeibare bulkgoederen naar diverse afvalverwerkers. Door onze gunstige ligging in Spijkenisse beschikken we over een breed scala aan faciliteiten voor de op- en overslag van (ADR) afvalgoederen, producten en materialen. Daarnaast bieden we ook nog tank- en PGS-15 opslag, weeg, logistieke diensten aan. Tot slot zijn we ook 24/7 bereikbaar bij calamiteiten. Denk hierbij aan het aanleveren van diensten en producten van oliebestrijding op het water.

Calamiteiten reiniging dat vergt veel kennis en ervaring?
Dat vergt inderdaad veel kennis, maar vooral veel ervaring. Onze werknemers beschikken dan ook over de juiste opleidingen en werkervaring. Als het gaat om een calamiteit dan telt elke seconde. Snel en kundig reageren zorgt ervoor dat verdere vervuiling beperkt wordt tot een minimum en kan de overige vervuiling reinigen.

Jullie zijn nieuw op Contacta?
Klopt, we staan dit jaar voor het eerst op Contacta. We staan samen met de medewerkers van STT Forwarding en ZMC/VHC Cleaning. STT Forwarding verzorgd internationale transporten aan over de weg, zee en lucht. Samen met onafhankelijke transportbedrijven zorgen we voor de efficiëntste en kosteneffectieve oplossing. Ook uitgebreide douaneformaliteiten, regelgeving en documentatieverwerking is een onderdeel wat we voor mensen uit handen kunnen nemen.

Wanneer is de Contacta een succes?
We laten dit jaar alles over ons heen komen, vooral omdat we niet weten wat ons te wachten staat. Als ik een succeselement moet benoemen dan is dat wanneer we onze vacatures onder de aandacht hebben kunnen brengen bij de bezoekers van Contacta. Als bezoeker kun je ook terecht bij ons voor advies van op maat gemaakte services. We kijken ernaar uit!

Meer weten over Zeeland MaritimeCleaning B.V.? Kijk op www.zmcleaning.nl of bezoek stand 317 tijdens Contacta.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement