Vers van de pers Contacta deelnemers

Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

We willen graag kennismaken, in de breedste zin van het woord

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan een Zeeuwse ondernemer. Dit keer geven we het woord aan Bart Engels, Commercieel Directeur regio Zuidwest en Paul Grinwis, Operationeel Directeur regio Zuidwest bij EQUANS. EQUANS is de nieuwe naam van Engie Services.

1. EQUANS?
Dat klopt! EQUANS is de nieuwe naam van Engie Services Nederland. Met EQUANs zijn we actief in 17 landen en met in totaal 75.000 medewerkers. In de regio Zuidwest (Zeeland en West-Brabant) zijn we met 450 medewerkers  één van de grotere werkgevers. We hebben vestigingen in Terneuzen en Halsteren. Daarnaast vind je onze medewerkers op tal van klantlocaties, uiteenlopend van Dow Benelux, Oatly, Yara en Zeeland Refinery tot het Adrz en het Bravis ziekenhuis.

2. Wat doet EQUANS?
Met de naamswijziging willen we aan de klant helder maken wie we zijn: koploper in technische dienstverlening. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen wij opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie, food en healthcare. Daarbij hebben we nadrukkelijk oog voor de drie belangrijkste transities van deze tijd.

3. Welke drie transities bedoel je?
De drie belangrijkste transities vinden plaats op het gebied van energie, digitaal en industrie. EQUANS is daarin leidend. Wat betreft het energievraagstuk, al onze klanten worden geconfronteerd met de noodzaak om te verduurzamen. In de industrie zijn deze vraagstukken mogelijk nog complexer. Duurzaamheid heeft daar niet alleen betrekking op de gebouwen, maar ook op de productieprocessen. De energietransitie is ook verbonden aan de digitale transitie. Het digitaliseringsproces is volop gaande. Slimme apparaten bieden belangrijke inzichten, bijvoorbeeld om het gebruik goed af te stemmen. Daarnaast zijn beveiliging en privacy belangrijke aandachtsgebieden binnen de digitale transitie. EQUANS heeft specialisten in huis die borg staan voor digitale veiligheid. Voor ziekenhuizen en andere organisaties met kritische processen is dat van levensbelang.

4. Hoe werken jullie?
We willen graag kennismaken, in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat we met veel plezier in gesprek gaan met ondernemers, die interesse hebben in onder andere verduurzaming. Gelijktijdig staan we open voor samenwerking en laten we potentiële nieuwe collega’s zien dat je bij EQUANS echt werk kunt maken van verduurzaming.

5. Jullie zoeken nieuwe collega’s?
Binnen EQUANS staat iedereen klaar om klanten te helpen met innovatieve en duurzame, technische oplossingen. Doordat zoveel bedrijven dit omarmen, zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Mannen en vrouwen met dezelfde ambities. Op ieder niveau in onze organisatie kun je instromen en doorgroeien. Wil je weten wat jouw kansen zijn bij EQUANS? Laat het ons weten!

Meer weten over EQUANS?
Kijk op www.equans.nl

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement