Vers van de pers Contacta deelnemers

Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

'Meer bedrijven in de regio naar een hoger niveau te brengen'

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ stellen we 5 vragen aan deelnemers aan de Contacta. Dit zakelijke netwerkevent vindt plaats van 8, 9 en 10 november in de Zeelandhallen in Goes. Dit keer geven we het woord aan Bart van Kleef, directeur van Profects. Het innovatieve IT-bedrijf staat dit jaar voor het eerst op de Contacta beursvloer.  Wie de stand bezoekt, ervaart de kracht van Profects die ze toepassen in innovatieve oplossingen. 

Profects. Wat doen jullie?
We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve IT-oplossingen. We luisteren goed naar waar een klant wakker van ligt, wat voor bedrijfsprocessen niet lekker lopen of wat voor uitdagingen ze hebben als bedrijf in het algemeen. Het is soms lastig om te kijken wat er binnen een bedrijf niet goed gaat of waar er verbetering moet plaatsvinden. Dit vraagt om een klik met het bedrijf en een bepaald vertrouwen. Op het moment dat je dat eenmaal hebt, kunnen we kijken wat er met onze kennis vandaag de dag mogelijk is. Het is echt maatwerk. Wij werken dan ook met ons eigen gereedschapskist, vol met verschillende tools waarmee we bedrijven verder kunnen helpen. Terwijl een bedrijf groeit in hun bedrijfsvoering, groeien we ook met hen mee. Een win-winsituatie waar we dan ook heel kien op zijn.

Hoe onderscheiden jullie je?
Waar we ons vooral doen onderscheiden is denken als een ondernemer. We denken door in de oplossingen. Wat zijn de doelstellingen, wat is de ambitie en waar wil de klant naar toe. Dus je schotelt niet zomaar een oplossing voor, maar je denkt mee in de toekomst. Daarnaast kijken we ook naar systemen waar ze nu mee werken, vaak het hart van het bedrijf. We koppelen daarmee en op die manier hoeft er geen dubbel werk verricht te worden.

B2B webshop/app. Waarom deze oplossing?
Een online webshop in combinatie met een mobiele app zorgt voor een overzichtelijk en toegankelijk platform voor zowel de klant als het bedrijf. Een bestelling plaatsen kan nu overal, altijd en in een handomdraai. Daarnaast houd je de klanten altijd op de hoogte van het actuele, persoonlijke aanbod via de geïntegreerde mailingmodule. Deze oplossing kan in de toekomst ook uitgebreid worden om processen verder te optimaliseren. Denk aan facturen inzien, het retourneren van producten of andere functies waardoor het platform een geoliede machine wordt en gereed is voor de toekomst.

Jullie zijn nieuw op Contacta?
Ja klopt, dit is de eerste keer dat we op Contacta staan. De reden is eigenlijk dat we nu zoveel mooie oplossingen hebben gerealiseerd voor zowel kleine als grote klanten dat we nog meer bedrijven naar dit hogere niveau willen tillen. Juist ook omdat we zien dat bedrijven vaak klemzitten in hoe ze bepaalde dingen kunnen oplossen. Dit stagneert dan ook de groei van het bedrijf. Met deze bedrijven zitten we dan ook graag aan de tafel om tot een passende oplossing te komen. 

Uit gerealiseerde oplossingen zien we vaak extra werk voortkomen. Dit laat zien dat we ons werk goed doen en dit willen we dan ook laten zien op Contacta. Daar zijn potentiële klanten die we ook kunnen helpen met innovatieve oplossingen die hun bedrijfsproces efficiënter maken. Iedereen heeft daar namelijk baat bij.

Wanneer is de Contacta een succes?
We hebben tijdens Contacta een doel voor ogen. We willen nog meer bedrijven helpen met efficiëntere bedrijfsprocessen. Als we dit voor nog meer bedrijven in de regio kunnen doen, dan zou dat prachtig zijn. Gerealiseerde oplossingen hebben we niet altijd wereldkundig gemaakt, onze kracht is juist het realiseren hiervan. Nu willen we meer bedrijven in de regio voorzien van een prachtig bedrijfsproces. Hierdoor worden bedrijven minder afhankelijk van bepaalde mensen en daardoor ook schaalbaar. Ieder bedrijf is hierbij gebaat. Ook een bedrijf dat niet wil groeien, maar meer opzoek is naar rust en stabiliteit. Ik zie er naar uit meer bedrijven in de regio naar een hoger niveau te brengen.

Meer weten over Profects? Kijk op www.profects.com of bezoek stand 501 tijdens Contacta.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement