Auto van de week

Fiat Grande Punto 1.4-16V Sport

2007
97pk (71KW)
Handgeschakeld
148113 km
Benzine
Hatchback

€ 2945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Met de golven mee

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Op de Oosterschelde is het de stilte en de natuur waar ze zo ontzettend van geniet. Een schril contrast met haar drukke werkweek met volle agenda’s met afspraken, uitpuilende emailboxen en een mobiel die vaak van zich laat horen. Op deze zaterdagochtenden wordt ze geraakt door het geluid van vogels en kabbelend water wanneer zij haar paddle zachtjes door het water haalt en de sup zich soepel door het water begeeft. 

Bedrijven ontzorgen is dat wat ze het liefste doet. Samen met haar team zorgen dat het de klanten aan niets ontbreekt. Van grote uitdagende projecten tot af en toe een uurtje factureren en tussendoor ‘even snel’ wat telefoontjes plegen. Bij 9to9 kan het allemaal. Marjolein Gernler- van Westen is de drijvende kracht achter de organisatie die graag het officemanagement bij bedrijven uit handen neemt. Tegenwoordig is ondernemen 24/7 aan staan en juist daarbij ondersteunt 9to9 en stelt daarmee de ondernemer in staat om te doen waar hij of zij goed in is. Met een carrière in loondienst van bijna 20 jaar als office-/personal assistent in uiteenlopende sectoren besloot ze rond haar veertigste levensjaar dat de tijd rijp was om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Een spannend moment, de veilige omgeving achterlaten en de sprong in het diepe nemen. Het was Han Looten die verantwoordelijk werd voor haar eerste freelance opdracht. Ondertussen bestaat haar bedrijf 9to9 alweer bijna 12 jaar en heeft ze 4 medewerkers in dienst. En niet zonder succes. Op dit moment heeft 9to9 een portefeuille om met recht trots op te zijn met een mooi kantoor in De Koploper in Goes.

Vandaag is “me-time”
Marjolein woont samen met haar man in Kattendijke, gelegen op 200 meter van de Oosterschelde. Een energieke, toegankelijke vrouw die volop in het leven staat. Na een drukke werkweek van 60-70 uur staat het weekend in het teken van tot rust komen. Hoofd leeg maken en weer even terug naar de “innerlijke ik”. Marjolein pakt die momenten het liefst op zaterdagochtend en gaat er dan met haar sup op uit. Als het even kan het liefst zo vroeg mogelijk de Oosterschelde op.   Voor het ontbijt wordt ruim de tijd genomen, met een goede espresso en een papieren krant. Vandaag wordt er even niet aan het bedrijf gewerkt. Vandaag is “me-time”.

Geen beter gezelschap dan een zeehond of bruinvis
Voor Marjolein is dit het moment waarop ze de rust vindt om even aan helemaal niets te hoeven èn kunnen denken, puur zichzelf kan zijn zonder prikkels van buitenaf. Op het water even geen mensen, geen agenda of mobiel. Ja, inderdaad; ook de mobiel gaat uit en blijft op zaterdagmorgen thuis. Het is de pure rust van het suppen wat haar zo aanspreekt in deze activiteit. Haar competitieve instelling gaat even helemaal in de off-stand. Nu even geen prestatiedrang, maar puur genieten van de Zeeuwse natuur. Het suppen doet ze alleen, al heeft ze soms het geluk om een zeehond of bruinvis tegen te gekomen, het enige gezelschap dat welkom is tijdens haar moment. 

Op de golven meebewegen
De mooie momenten die ze op het water meemaakt blijven overigens niet geheel onopgemerkt. Vaak wordt er door haarzelf achteraf via Instagram iets gepost of hoort ze in de dagen erna “Hé, zag je nog op het water hè?”. De zaterdagochtend-sup-tocht van Marjolein duurt over het algemeen gemiddeld anderhalf uur. Na het suppen vaak nog snel even een duik in het frisse water om vervolgens huiswaarts te keren. En dan, na het douchen koffie, gitzwart, “zoals ‘ie bedoelt is”.

Na het weekend staat de werkweek weer voor de deur. De batterij weer opgeladen. Marjolein is er klaar voor om, maar nu in dienst van anderen, weer op totaal andere golven mee te bewegen.

Maak kennis met Marjolein op https://www.9to9.nl/

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement