Banenmarkt 'Werken in Zeeland' Zeeuws-Vlaanderen

Op zoek naar de Perfecte Baan? Kom naar de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' Zeeuws-Vlaanderen!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Goed nieuws! De 9e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' Zeeuws-Vlaanderen staat voor de deur, en het belooft een inspirerende editie te worden!

Op 20 juni organiseren LMG en het UWV samen met de ZeeuwseVacaturebank.nl en de gemeenten Terneuzen, Hulst, Sluis en WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen de 9e editie van deze banenmarkt. Het is dé plek waar werkzoekenden en topwerkgevers uit de regio elkaar ontmoeten.

Met maar liefst 60 toonaangevende werkgevers aanwezig, is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een startersfunctie, een carrièreswitch overweegt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de arbeidsmarkt te bieden heeft, deze banenmarkt heeft het allemaal!

Organisaties die hun deelname willen bevestigen, hebben tot en met 3 mei de kans om zich aan te melden. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor maximaal 60 organisaties. Voor een bedrag van slechts €500,- krijg je een luxe pallet kraam aangeboden, waar je jouw bedrijf kunt presenteren aan een divers publiek van potentiële werknemers. De deelname wordt toegekend op basis van volgorde van inschrijving, dus zorg ervoor dat jouw organisatie niet achterblijft!

Zet 20 juni in je agenda en kom naar de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' Zeeuws-Vlaanderen in het Scheldetheater Terneuzen. 

Je bent welkom van 10:00 uur tot 15:00 uur en toegang is helemaal gratis!

Meld je aan!

Tot ziens op de banenmarkt, waar jouw toekomst begint!

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement