Haring, Hapjes en Gezelligheid: Haringparty 2024

Op woensdag 19 juni is het weer zover: de Haringparty bij Slot Oostende in Goes! Vanaf 17:00 uur gaan de deuren open voor een avond vol lekker eten, drankjes en leuke mensen.

De Haringparty Goes belooft een avond te worden vol verfijnde smaken en netwerken in de prachtige tuin van Slot Oostende. Voor slechts €37,50 per persoon kun je genieten van de verrukkelijke nieuwe haring, vergezeld van drie drankjes naar keuze en een assortiment heerlijke hapjes. Het is niet alleen een uitgelezen kans om te genieten van culinaire hoogstandjes en sprankelende drankjes, maar ook een gelegenheid om waardevolle connecties te leggen en bestaande relaties te versterken. Of je nu komt om te netwerken, te ontspannen of simpelweg te genieten van de ambiance, de Haringparty biedt voor ieder wat wils.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de zomer in te luiden met een vleugje luxe en gezelligheid. Reserveer je plek voor de Haringparty Goes op woensdag 19 juni en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol smaakvolle verrassingen en bruisende ontmoetingen bij Slot Oostende in Goes!

Bestel hier je ticket

 

 
 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement