Coaching

Op weg naar elektrisch rijden vanaf de zaak

Op weg naar elektrisch rijden vanaf de zaak

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Meer en meer bedrijven kiezen voor een elektrisch wagenpark of bieden hun medewerkers elektrische leaseauto’s aan. Met het oog op vergroening wil verder een toenemend aantal bedrijven ook onder de medewerkers elektrisch of hybride rijden stimuleren. Een belangrijke succesfactor daarbij is de mogelijkheid van elektrisch laden op de zaak – voor werknemers, klanten en bezoekers. Daar loopt het vaak spaak, want hoe regel je dit? Robbert Meeuwse is account manager Charge bij AgriSnellaad /CZAV Mobility Group. Hij helpt je graag op weg.

Lees meer...
Kijk ook eens naar boven

Kijk ook eens naar boven

Wie start met de voorbereidingen voor de renovatie van de keuken, de badkamer of het toilet besteedt vaak veel tijd en aandacht aan het uitwerken van het meest praktische ontwerp. Vervolgens neemt ook het vinden en kiezen van de juiste producten flink wat tijd in beslag. In die fase vergeten veel mensen om ook eens omhoog te kijken. Eelke Keersemaker van Sanimex Design B.V. in Heinkenszand legt uit waarom dit belangrijk is.

Lees meer...
Meerwaarde van begeleiding bij preventiemaatregelen

Meerwaarde van begeleiding bij preventiemaatregelen

Wie een bedrijfsverzekering heeft, weet het waarschijnlijk. Eén keer in de zoveel tijd vindt een technische inspectie plaats. Op verzoek van de verzekeraar inspecteert een onafhankelijke deskundige dan het bedrijf, het bedrijfspand en alle risico’s.  Maar weet je ook dat het rapport dat daarop volgt vaak als extra clausule wordt opgenomen op de polis?

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

Ontdek het voordeel van persoonlijke schadeafhandeling

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Pas bij een schade wordt de waarde van je verzekering zichtbaar. Op het moment dat het er daadwerkelijk toedoet, ontdek je wat je verzekering inhoudt en vooral ook wat de verzekeringstussenpersoon voor je kan betekenen. Bij Witte-Boussen Assurantiën B.V. zijn twee uitgangspunten leidend: een proactieve houding en een servicegerichte instelling. Ondernemers die onverhoopt schade hebben, ervaren hoe prettig de persoonlijke begeleiding is.

Radjesh Sardjoepersad is teammanager Schade bij Witte-Boussen. Hij spreekt in dit verband over de rol als ‘schaderegisseur’. Hij en zijn collega’s zijn opgeleid om schades snel en op de juiste manier af te handelen. Iedereen beschikt hiervoor over de juiste beroepskwalificaties. Bovendien zorgt de aansluiting bij de landelijke expertisegroep ervoor dat het schadeteam van Witte-Boussen altijd op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen en de laatste wet- en regelgeving.

Waardevol persoonlijk contact
Hoewel deze vakinhoudelijke kennis natuurlijk buitengewoon belangrijk is, is het persoonlijke contact voor veel ondernemers eveneens bijzonder waardevol. Zo kunnen schades 24/7 worden gemeld. En in geval van schade, bijvoorbeeld aan opstal, door water of brand, gaat de schadeadviseur van Witte-Boussen altijd direct persoonlijk kijken, en waar nodig hulp bieden en ontzorgen. Prettig is dat Witte-Boussen voor diverse verzekeraars schaderegelingsbevoegd is. Dit betekent concreet dat Radjesh en zijn collega’s schades zelf mogen beoordelen en afhandelen. Het kan daardoor gebeuren dat de afhandeling nog dezelfde dag geregeld is! Gewoon doorpakken; dat is voor iedere ondernemer prettig. Doordat Witte-Boussen dat mandaat heeft, lukt dat ook. Schades waarvoor een expert wordt ingeschakeld, worden eveneens goed en snel afgehandeld. Het voordeel daarbij is dat Radjesh al ruim twintig jaar meeloopt in het vak. Hij kent de schade-experts en zij vertrouwen hem. Dat maakt onderling zakendoen en snel en efficiënt schades afhandelen een stuk eenvoudiger.

Regionaal zakendoen
Of het nu gaat om inkomensverzekeringen, schades of ziekte; Witte-Boussen Assurantiën is thuis in alle verzekeringen die ondernemers mogelijk nodig hebben. Daarbij heeft het assurantiekantoor een sterk regionaal netwerk. Waar mogelijk worden opdrachten ten aanzien van schadeafhandeling zoveel mogelijk lokaal uitbesteed. Regionaal zakendoen is voor Witte-Boussen belangrijk. Radjesh zelf heeft veel juridische kennis en goede contacten binnen de advocatuur. Vanzelfsprekend wordt die gang in alle gevallen zoveel mogelijk voorkomen.

Meer weten?
Witte-Boussen Assurantiën B.V.
Radjesh Sardjoepersad
E-mail: RSardjoepersad@witteboussen.nl

Telefoon: 0115-618 344 of 06-53 10 39 68

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes