Auto van de week


2017
pk (KW)
Automaat
54459 km
Hybride benzine
SUV

€ 21945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Ontdek het voordeel van persoonlijke schadeafhandeling

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Pas bij een schade wordt de waarde van je verzekering zichtbaar. Op het moment dat het er daadwerkelijk toedoet, ontdek je wat je verzekering inhoudt en vooral ook wat de verzekeringstussenpersoon voor je kan betekenen. Bij Witte-Boussen Assurantiën B.V. zijn twee uitgangspunten leidend: een proactieve houding en een servicegerichte instelling. Ondernemers die onverhoopt schade hebben, ervaren hoe prettig de persoonlijke begeleiding is.

Radjesh Sardjoepersad is teammanager Schade bij Witte-Boussen. Hij spreekt in dit verband over de rol als ‘schaderegisseur’. Hij en zijn collega’s zijn opgeleid om schades snel en op de juiste manier af te handelen. Iedereen beschikt hiervoor over de juiste beroepskwalificaties. Bovendien zorgt de aansluiting bij de landelijke expertisegroep ervoor dat het schadeteam van Witte-Boussen altijd op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen en de laatste wet- en regelgeving.

Waardevol persoonlijk contact
Hoewel deze vakinhoudelijke kennis natuurlijk buitengewoon belangrijk is, is het persoonlijke contact voor veel ondernemers eveneens bijzonder waardevol. Zo kunnen schades 24/7 worden gemeld. En in geval van schade, bijvoorbeeld aan opstal, door water of brand, gaat de schadeadviseur van Witte-Boussen altijd direct persoonlijk kijken, en waar nodig hulp bieden en ontzorgen. Prettig is dat Witte-Boussen voor diverse verzekeraars schaderegelingsbevoegd is. Dit betekent concreet dat Radjesh en zijn collega’s schades zelf mogen beoordelen en afhandelen. Het kan daardoor gebeuren dat de afhandeling nog dezelfde dag geregeld is! Gewoon doorpakken; dat is voor iedere ondernemer prettig. Doordat Witte-Boussen dat mandaat heeft, lukt dat ook. Schades waarvoor een expert wordt ingeschakeld, worden eveneens goed en snel afgehandeld. Het voordeel daarbij is dat Radjesh al ruim twintig jaar meeloopt in het vak. Hij kent de schade-experts en zij vertrouwen hem. Dat maakt onderling zakendoen en snel en efficiënt schades afhandelen een stuk eenvoudiger.

Regionaal zakendoen
Of het nu gaat om inkomensverzekeringen, schades of ziekte; Witte-Boussen Assurantiën is thuis in alle verzekeringen die ondernemers mogelijk nodig hebben. Daarbij heeft het assurantiekantoor een sterk regionaal netwerk. Waar mogelijk worden opdrachten ten aanzien van schadeafhandeling zoveel mogelijk lokaal uitbesteed. Regionaal zakendoen is voor Witte-Boussen belangrijk. Radjesh zelf heeft veel juridische kennis en goede contacten binnen de advocatuur. Vanzelfsprekend wordt die gang in alle gevallen zoveel mogelijk voorkomen.

Meer weten?
Witte-Boussen Assurantiën B.V.
Radjesh Sardjoepersad
E-mail: RSardjoepersad@witteboussen.nl

Telefoon: 0115-618 344 of 06-53 10 39 68

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement